Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó ötlet így írni annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet így írni annak a férfinek, aki külsőre nagyon vonz engem?

Figyelt kérdés

Nos volt mar róla itt egy kérdésem, szóval lehet ismerős lesz a történet. :)

Régen párok voltunk Tinderen, viszont soha nem írt rám, vagy mert nem jöttem be neki külsőre vagy pedig mert túl fiatal voltam hozzá (én akkor voltam 16 éves, ő pedig 24). Bejelöltem facebookon is anno, vissza is igazolt, viszont nem írt rám. Majd én véletlenül küldtem neki egy valószínűleg vírusos linket messengeren, köztük sok más ember is megkapta természetesen. Írtam neki, akkor "bocsánat véletlen volt" , viszont nem reagált rá semmit sem. Régen köszönt az utcán, ha látott, egyébként sohase beszéltünk még egymással. Ez történt 2016-ba.

Most így 2022-be elhatároztam, hogy teszek egy próbát, holnap lesz a szülinapja és írok neki az üzenőfalára egy köszöntést. Messengeren nem merek írni neki, ugyanis éppen elég ciki volt a link anno, nem akarom, hogy azt érezze, hogy zaklatom. Meg nem akarok pofára esni sem, félek, hogy be se jövök neki. Szerinted ez is egyfajta kezdeményezés részemről, viszont kevésbé kínos. Mit gondoltok ti ?

2022. júl. 31. 11:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nekem valaki irna a falamra akivel egyébként nem beszélek szinte soha akkor talán az utolsó dolog lenne amire gondoknék, hogy tetszek neki.

Ha a tudtára akarod hozni akkor valaki másik módszert kell találnod. Valami sokkal egyértelműbbet. 8 év korkülönbség mellett simán benne van, hogy nem gondol rá, hogy bejön neked.

2022. júl. 31. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Messengeren köszöntsd fel
2022. júl. 31. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, akárhogy variálsz a részletekkel, a lényeg ugyanaz: Konkrétat kell lépned, mert nem gondolatolvasó a másik, hogy ilyen gyerekes apróságokból kitalálja, hogy te közeledni akarsz hozzá. Írsz a falára, jó esetben belájkolja, megköszöni, majd nem fog történni semmi. Privátnál is erre kell számítani, de ott van lehetőség rá, hogyha nem tűnik elutasítónak, továbbvidd a beszélgetést.
2022. júl. 31. 13:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem így írna valaki, megköszönném és ennyi. Ebből aztán senki nem fogja levenni, hogy te mit akarsz.
2022. júl. 31. 13:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Félek az elutasítástól.. na meg kis városban élek, tök ciki lenne találkozni vele.
2022. júl. 31. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Akkor add meg a profilját és írok neki, hogy van egy 22 éves lány akinek tetszik és mit gondol erről. Vagy megkérdezek tőle bármit amit akarsz, utánna meg majd itt leírom neked privátban, hogy mit írt. Vagy küldök róla neked kepernyőfotót.

Más ötletem nincs.

2022. júl. 31. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
Ciki találkozni vele? Akkor hogy fogsz így aláfeküdni? Mivel külsőre tetszik nagyon, gondolom szex a cél.
2022. júl. 31. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Na ráírtál privat messengeren?
2022. aug. 1. 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem 😔
2022. aug. 2. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!