Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom, hogy az arab országokban nincsenek incelek?
11/24 A kérdező kommentje:
Nyugi én sem állok már le velük. te nem tartod magadat felsőbbrendűnek, amikor pl. ha elmész egy szórakozóhelyre még akkor is találsz magadnak palit ha bűn ronda vagy, míg egy férfi ha már kevésbbé jó kiállású, akkor csak a visszautasítást kapja? veled van a baj ha nem érzed magad felsőbbrendűnek…
Én pl. nem vagyok egy szép nő, sőt, és hidd el nem is rohangálnak utánam mint ahogy te hiszed.
2022. júl. 29. 15:02
13/24 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest itt mindjárt fogsz kapni legalább 5-6 privátot, csak mert leírtad, hogy nő vagy. :D
Ott talán még több is van. Ott ha nőt akarsz, akkor el is kell venned, nincs randizgatás meg járogatás évekig, ott csak olyan indokból ismerkedhetsz, hogy el akarod venni. De míg nem veszed el, nem lehettek ketten felügyelet nélkül, nem érhetsz hozzá, hidzsáb és ruha nélkül meg végképp nem láthatod :D Ismerek két nőt, nikábot(arcfátylat) hord, a férjeik úgy vették el őket, hogy nem is látták az arcukat, pedig lett volna rá lehetőségük. Azért ezt nem sok férfi vállalná be :D
2022. júl. 29. 15:07
13 Lol kétlem, azért nem én vagyok a férfiak álma 600 kilósan xdd
2022. júl. 29. 15:08
De vannak. Iden is volt ket gyilkossag. Az ottani incelek nem olyan puhanyok, mint mi.... :)
Pakisztanban es Indiaban is van kethavonta egy incelek altal elkovetett gyilkossag.
[link]
38F incel
2022. júl. 29. 15:11
"Az incelség létezését a nők felsőbbrendűsége okozza,"
Az incelséget a férfiak bénasága miatt vannak akik valahogy igy gondolkodnak:"Nyugi én sem állok már le velük. te nem tartod magadat felsőbbrendűnek, amikor pl. ha elmész egy szórakozóhelyre még akkor is találsz magadnak palit ha bűn ronda vagy, míg egy férfi ha már kevésbbé jó kiállású, akkor csak a visszautasítást kapja? veled van a baj ha nem érzed magad felsőbbrendűnek…"
2022. júl. 29. 15:28
Felsőbbrendűség? Hol?
Talán a fizetéskülönbségnél? Vagy ott ahol 3 gyerekes anyát nem vesznek fel dolgozni de 3 gyerekes apát igen? Fizikai erőszak statisztikáknál? Vagy ahol a sörhasú undorító testű munkások lehetnek felső nélkül de ha egy nő nem vesz melltartót és netán látszik a mellbimbója a ruha alatt máris qrva és fotózzák és megszólják?
Melyik világba vannak a nők felsőbbrendűen kezelve édesem?
A bulikába is azért mehetünk be ingyen, mert azzal kanokat csalnak oda...
2022. júl. 29. 16:26
19/24 anonim válasza:
Látom se a kérdezö se a válaszolók nem voltak még egy arab országban sem! 😂 tudjátok van olyan, hogy szekuláris arab ország pl. Egyiptom vagy Szíria vagy Tunézia stb. Ahol a párkapcsolatok éppúgy magánügy mint itt és épp úgy mennek a félredugások mint itt és nemnem jár érte halálbüntetés! Basszus azt hiszitek minden arab ország iszlamista diktatúra?
2022. júl. 31. 07:40
19-es.
Még az iszlamista diktatúráknak és vannak, inceljei.
2022. júl. 31. 07:51
Kapcsolódó kérdések: