Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nezek ki, ekfogadható...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nezek ki, ekfogadható vagy menthetetlen kategória ?

Figyelt kérdés

Tegnap kitettem ezt a kérdést és bővebben kifejtettem de személyi jogokra hivatkozva reggek törölték. Ezért most kicsit rövidebben újra... mert jöttek reggel válaszok amiket nem tudtam megnézni és érdekelt volna.

A lényeg, hogy elégge bizonytalan vagyok a külsőmmel kaocsolatban , leginkább az állam miatt de maga az arcommal összeségében sem vagyok megbarátkozva és ez nagyon megnehezíti a szociális életem, nem csak a csajozásról van szó bár az is egy fájó pont hanem en bloc sokszor kellemetlenül érzem magam társaságban a külsőm miatt. Depressziós is voltam miatta és ha ér valami kritika az egyből sokkal jobban fáj mint kéne... és tudom, hogy nem lehet mindenkinek tetszeni de mégis itt tartok.. szóval mennyire vészes , vagy csak túlreagálom ? Aki már egyszee válaszolt és leírja újra annak köszi pacsi :D

Ja és 22 éves vagyok.

[link]

[link]

[link]

2022. júl. 28. 16:12
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:
41es.. Köszi, jól esik. Meg azt is jó látni, hogy vannak emberek akik kiállnak mások mellett még ismeretlenben is. Tudom hogy nem lehet mindenkinek megfelelni nem is akarok azt mér rég elengedtem. Az igazság az, hogy sosem volt önbizalmam de a 22 évem alatt nem tudok mondani olyat hogy lett volna még akkor sem mikor barátnőm volt és miután azok a kapcsolatok véget értek eljutottam ide hogy keresem a hibát és a külsőm a leg evidensebb számomra vagyis mindig oda lyukadtam ki hogy lehet ott a baj ezért akartam ismeretlenektől hallani ők mit gondolnak... számítottam kötekedőkre nem lep meg elvégre magyarok vagyunk ugye... Még egyszer köszönöm az őszinte szavakat
2022. júl. 28. 22:21
 42/54 A kérdező kommentje:
40es te is gondolom egy magas kultúrával övezett közegben nőttél fel ha egyből így kommunikálsz másokkal :D
2022. júl. 28. 22:22
 43/54 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen :) (#41-es voltam)
2022. júl. 28. 22:24
 44/54 anonim ***** válasza:
0%

Én nem sértegettelek, annyit írtam, hogy jóindulattal gyenge közepes vagy, ami kb fedi is a valóságot.

Írhattam volna mást is, de akkor még jobban magadba zuhansz.

Akkor véleményeztesd magad, ha bírod a kritikát is.

2022. júl. 28. 23:00
 45/54 anonim ***** válasza:
100%

#46: "annyit írtam, hogy jóindulattal gyenge közepes vagy, ami kb fedi is a valóságot"

Eléggé önhitt (és szánalmas) dolog a saját szubjektív véleményedet valóságként megpróbálni eladni.

2022. júl. 28. 23:05
 46/54 A kérdező kommentje:
46 Már bocsi de... igen azt írtad de előtte azért kijelentetted hogy mindenki más aki nem hasonlót allít az nem őszinte es hazudik ... ki vagy te hogy ezt így valóságként ennyire magabiztosan mered allítani ? Példát vehettél volba mondjul egy korábbi válaszolóról aki szintén nem talált jónak de nem úgy írta le mintha az lenne az univerzális igazság csak a sajat véleményét mondta el nem rágja senki mas szájába... erről beszélünk nem arról hogy nem bírom a kritikát... te egy ember vagy 1 véleménnyel rajtad kívűl írtak ide még rengetegen remélem érted a lényeget
2022. júl. 28. 23:19
 47/54 anonim ***** válasza:
8%

Pedig pontosan arról van szó, hogy nem bírod a kritikát, mivel csak a számodra pozitív véleményeket fogadod el.

Megírta valaki, hogy ő nőként csúnyának tart, lepontoztátok nullára.

No comment.

Innentől kb nincs is kivel beszélni.

2022. júl. 28. 23:44
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
#49: aha csak attól, hogy valaki nőnek adja ki magát, még nem biztos, hogy az.
2022. júl. 28. 23:51
 49/54 A kérdező kommentje:

Nem baj hogy én zöldet nyomtam rá :D Ha más máshogy gondolja az is jelent valamit nem ?

De azért látom nem maradt meg semmi abból amit át akartam adni. Te meg csak negatív dolgot akarsz allítani és hazugnak nevezni mindenkit aki nem úgy gondolja ezt magyarázd már meg nekem..

2022. júl. 28. 23:52
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs az arcoddal semmi baj.
2022. júl. 29. 01:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!