Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi jár ilyenkor a fejetekben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jár ilyenkor a fejetekben, fiúk?

Figyelt kérdés

Több férfi ismerőstől is hallottam, hogy amikor felbukkantam és ők egy másik férfi társaságában voltak (akik akkor láttak először), akkor ezek az idegen férfiak kiszúrtak és mondták rám, hogy aranyos vagyok (nem az ismerőeim kérdezték egyik alkalommal sem, hogy mit gondolnak rólam, mindig maguktól mondták).

Ilyenkor az aranyost miért mondják?

Tehát, aki nem értené miről van szó, írok egy példát:

Józsi, akit ismerek és Pali, akit nem, beszélgetnek. Ekkor feltűnök én a színen, mire Pali kiszúr és azt mondja Józsinak, hogy "de aranyos az a csaj".

2022. júl. 28. 13:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

jaja!

Letépném rólad a ruhát is, és megnézném kívül belül milyen kis aranyos vagy :)

2022. júl. 28. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Az aranyos felnőtt nőnél szexit is jelent. Megnem is olyan alpári mint h szanaszet dugnam es tarsai. Altaban csa cukit jelent de ezt tovabb gondolva ide is elteved az ember.
2022. júl. 28. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Látom nagy az Isten állatkert elszabadulva felfogási problémákkal...az aranyost szexit jelent, de mit jelent a szexi akkor:DDD

Előre pedopapik:DDD

2022. júl. 28. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!