Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichopata vagyok, ha egyálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopata vagyok, ha egyáltalán nem érdekel, hogy más pasinak elveszem a csaját, és ezzel fájdalmat okozok neki?

Figyelt kérdés

Hogy őszinte legyek, a hozzám közel állókat leszámítva, egyáltalán nem érdekel más pasi érzelmi világa. Simán lefekszem más nőjével, ha úgy van, és nem érdekel, ha azzal szétverek egy kapcsolatot, vagy egy házasságot. Sőt, ha úgy van még röhögök is a csávón, hogy mekkora béna, hogy szexeltem a nőjével. Nincs lelkiismeret furdalásom sem.

Az érveim megvannak arra, hogy miért teszem ezt. Változni nem akarok, szerintem helyesen cselekszem.

2022. júl. 28. 01:23
A kérdező szavazást indított:
Pszichopata vagy.
Nem vagy az.
23 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is csak simán egy idióta vagy.
2022. júl. 28. 05:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Az lehet.
2022. júl. 28. 05:37
 3/12 anonim ***** válasza:
A sima és egyszerű érv, hogy egy kapcsolat 2 emberen múlik. Mindig ezt hozzák, ha valami gond van. Aki azt mondja, hogy ez elitélendő, az nem hisz a másik szabad döntésének fontosságában. Úgyhogy a rögtön ítélő bíróság elhúzhat az anyukájába!
2022. júl. 28. 05:46
 4/12 anonim ***** válasza:
45%
Jól nyomod báttya akárcsak én 😁
2022. júl. 28. 05:58
 5/12 anonim ***** válasza:
mi a kérdés? miért vársz megerősítést? engem sem érdekel a pasim felesége
2022. júl. 28. 06:34
 6/12 anonim ***** válasza:

Engem sem érdekel, ha foglalt férfi udvarol, de akkor már tudom, hogy csak szex lesz, mert gerinctelen. Ha elhív találkozni úgy, hogy kapcsolata van és meg is csókol, az a minimum, hogy másnap szakítson a barátnőjével, mondja be a válást és húzzon el a feleségtől, ha kapcsolatot is akar.

Az nem az én szegénységi bizonyítványom, hanem a pasié. Ő hazudott, nem én, és nem én tettem tönkre a kapcsolatot, az már szr volt, csak a gyáva feleség(meg a gyáva pasi) nem akarta bevallani. Így van ez fordított nemeknél is. Sosem a harmadik fél a hibás. Bár én szoktam sajnálni a másik nőt, de csak kicsit. Nem azért, ami történik vele, hanem mert rossz emberbe zúgott bele, és túl elesett, vagy szerelmes(de inkább az első), hogy beismerje magának. A legtöbb pasi amúgy gerinctelen, szóval nem meglepő, hogy sok ilyen van. Nem érzem rossznak magam, sőt, szerintem hasznos.

Ha fordítva lenne ilyen, én szeretném, hogy a páromra rámozduljanak, innen tudom, hogy hűséges-e, mert az nem a lehetőség hiányából kell fakadjon, hanem döntés kérdése, a döntés meg legtöbbször érzelmektől függ, persze nem mindig... Mondjuk én biztosan nem tartanám titokban, hogy megdugott a férje/párja, remélem te sem teszed, és megmondod, hogy megdugtad a csaját, ha meg sem mondod, semmi értelme nem volt a másik fél felé, és magad felé sem.

2022. júl. 28. 07:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy pszichopata.
2022. júl. 28. 07:01
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Kisstílű vagy. Nem építkezel, csak rést keresel a pajzson. Én nyominak tartalak, és ha az én nejemmel csinálnád, kb letépném a fejed.

F, 39

2022. júl. 28. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

8: az megvan, hogy aki rosszat tesz neked ilyenkor, az nem egy másik pasi, hanem a feleséged..? Őt kell kibacni ilyenkor. A 3. fél sokszor nem is tud róla, hogy ő egy 3. Ha meg tud róla, akkor sem ő az, aki valamit nem tisztelne, hanem még mindig a párod csal meg téged.

Tehát ugyanez a helyzet a kérdéssel kapcsolatban is. A megcsalónak van oka rosszul éreznie magát. A 3. félnek nem...

2022. júl. 28. 08:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze, ha tud róla.. ha nem tud róla, akkor szerintem a harmadik is hibás. Korrekt akkor lenne, ha megmondaná, hogy megdugta a nőjét, de ilyen 8asok mellett ember legyen a talpán, aki ezzel az infóval segíteni akar. Pedig milyen jól jönne, hogy "haver, a barátnőd átver téged, simán alámfeküdt", az ilyet akarják tudni az emberek, de mivel sokan képtelenek szerettükre haragudni(leginkább azok, akik tárgynak tekintik a másikat, és nem önálló akarattal rendelkező emberi lénynek), ezért inkább a harmadikra haragszanak..
2022. júl. 28. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!