Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Újra megjelenhet a vonzalom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra megjelenhet a vonzalom?

Figyelt kérdés

Egyik fiú ismerősömmel folyton kerülgettük egymást egy ideig.

Volt amikor neki volt valakije vagy valamiért nem volt aktuális hogy összejöjjünk vagy volt amikor nekem állt fenn hasonló akadály.

Aztán mikor végre megtörtént a dolog, én pont nem voltam jó formában, mert hónapokra abbahagytam az edzést, így kicsit felszedtem magamra pár kilót. Emiatt nem is lett folytatása a dolognak, mert én a régi alakommal tetszettem a srácnak.

Viszont pár hónapja újra formába hoztam magam, én is elégedett vagyok, mert csinosnak látom magam.

Szerintetek ha újra találkoznánk, akkor újra vonzódna hozzám?

Hiszen olyan vagyok, mint amikor megismert. És ha akkor nagyon bejöttem neki, akkor ez újra előhozható belőle?

2022. júl. 27. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem arról a pár kilóról szól! A vonzalom nem ezen múlik. Én nem kergetném ezt a srácot…
2022. júl. 27. 09:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Én sem kergetem. Csak gondoltam ha úgy alakul, adnék még egy esélyt a dolognak. Persze ha akkor másba köt bele, akkor már kiábrándulnék. Ebben az esetben azért fogadtam el a véleményét, mert engem is zavart az a pár kiló és én is csinosabbnak látom magam most és előtte is.

De arról nem tehet senki ha van egy ízlése és ami azon kívül esik egyszerűen nem tud vonzódni ahhoz, akárhogy is erőltetné.

2022. júl. 27. 09:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert neki vékonyan tetszettem és aki nem olyan, az már az ízlésén kívül esik.
2022. júl. 27. 09:40
 4/7 anonim ***** válasza:
És utána ha megint felszalad pár kilo akkor dobni fog?
2022. júl. 27. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha vonzódunk valakihez vagy akarunk valakitől valamit akkor nem viselkedünk olyan felszínesen hogy pár kg miatt elhajtjuk.

A pár kg plusz az ruhában is látszik szóval ha ez zavarta volna akkor eleve minek feküdt volna le veled?

Valószínűleg csak meg akart kapni 1 éjszakára utána pedig le kellett téged koptatni valamivel

Ennyi

2022. júl. 27. 10:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Te vagy az aki feltettem már ezt a kérdést, és dagadt srác kegyeiért vergődsz?

Ha igen, inkább keress mást!

2022. júl. 27. 10:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem dagadt a srác.
2022. júl. 27. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!