Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem a lánynál, ha nem engedi magát fogdosni?
Az a helyzet, hogy van egy baráti társaságunk és együtt szoktunk inni meg ilyenek. Én ivás helyett inkább könyebb drogokat fogyasztok. Van egy lány a társaságban akire többen ráhajtottak és táncolás közben meg úgy ülve is fogdosták és hagyta magát. Láthatóan tetszett neki.
Hozzám sokszor odajön amikor épp mélyponton vagyok és leülök, de én amikor próbáltam fogdosni akkor rámszólt, hogy ne. Viszont beleül az ölembe és ölelget. Meg sokszor csak odaáll és azt várja, hogy megamhoz húzzam. Vagy csak azt nézi, hogy épp nem haldoklom-e?
Miért csinálja ezt?
Eddig 4 szer fordult elő, hogy így engedte magát megszeretgetni és hozzámbújt. Mással nem láttam volna hogy ilyet csinált volna.
Hívd el randizni.
Ő sem tudja, hogy mit akar, ha a srácok egyik felének engedi a seggét fogdosni, a másik felének meg a farkához nyomja.
De a kettőt egyszerre nem.
Épeszű ember a korlátolt nyárspolgárokat is kerüli.
Üdv, egy csaj, aki még inni sem szokott. 😉
Amúgy nekem van munkám, szerintem jobb is mint itt sokaknak, nem azért mondom, mert beképzelt vagyok.
Drogot használni pedig nem szoktam olyan nagyon gyakran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!