Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A volt páromat azóta nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt páromat azóta nem bírom elfelejteni, van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés

Egy 2,5 évig tartó párkapcsolatban voltam benne, a volt párom dobott ki engem, bepasizott a munkahelyén.. Előtte mindenben segítettem neki, mindent megadtam neki... Ez lett a hála, annyira szerettem, hogy beleörültem az egész párkapcsolatban,aminek Márciusba lett vége.. Azóta ne lenne olyan nap,hogy ne gondoljak rá... Ő részéről lezárult a dolog, ő elfejtett engem, nem váltunk el mi sehogyan sem, egyszer csak letiltott, én megkerestem, mondta többet ne jöjjek a közelébe sem. Én nem tudtam mi a gond, de rájöttem utána, hogy talált egy másik pasit magának.

Ebből látszott ,ő nem akart már engem, a vitákat, a gondokat sosem tudtam vele megbeszélni, mindig félrelökte őket. Neki csak az anyagi támasza voltam 2,5 évig, amit én rontottam el, mert nem így kellett volna viselkednem vele,hogy mindent megkapjon , én rózsaszínködben úszkáltam, miközben őt nem érdekelte semmi szinte.. Elején minden rózsásan ment köztünk, és Most Januártól változott meg 360fokban, én meg a két szék közé estem konkrétan, azóta nem találom a boldogságom, és a helyemet.

Milyen gyógymód van rá? Mentem bulizni haverokkal, kikapcsolódás, mindent megtettem, de még a munkahelyemen is ő jár a fejembe...

Ez már nem állapot..

Valamit kéne tennem, különben belefogok örülni az egészbe.

Esetleg valakinek valami jó hasznos tanács? Ki mit tett ,tenne ilyen helyzetbe?

2022. júl. 26. 22:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Kerdezo! Mi az,amit nem tehettel meg a kapcsolatotok alatt,de szerettel volna megtenni? Konditerembe jaras? Falmaszas? X ing megvetele? Uj frizura?

Gondolkozz el ezen es ird meg a listat! Aztan kezdd el bepotolni.

Vedd ugy a not,h most elutazott valahova es majd 2 ev mulva visszajon,de addig is mindkettotoknek szabad massal ismerkedni kapcsolatba kerulni.

2022. júl. 27. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!