Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van képe úgy gondolni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van képe úgy gondolni, hogy visszfogadom?

Figyelt kérdés
Volt anyagi gondom erre ő elhagyott.. 8 hónapja, de tartottuk a kapcsolatot..és rendbe hoztam a gondjaimat... most kiteszik ahol lakott, azóta fülig szerelmes és nagyon vágyik rám.. de hogy én mit kínlódtam itt egyedűl az letojja.. volt, hogy enni se tudtam.. én szerettem és ragaszkodtam hozzá, de neki nem hiszem hogy volt valaha érzése.. nem fogom visszafogadni! De találkozni szeretnék vele, hogy megértsem ezt az egészet..
2022. júl. 26. 00:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Teljesen kiiktatnám az életemből.Miért kellnilyen emberrel szóba állni, még havernak sem.
2022. júl. 26. 09:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!