Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha férfiak lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha férfiak lennétek járnátok magatokkal?

Figyelt kérdés
Ha férfiak lennétek és megismerkednétek magatokkal (a nővel akik most vagytok) milyen pozitív, és negatív benyomásotok lenne? Ezek a tulajdonságok lehetnek mint külső, mint belső tulajdonságok.

2022. júl. 23. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha arról van szó, hogy önmagam férfi verziójaként járnék-e magammal, akkor nem. Már ismerkedni sem lenne sok értelme, mert tudom, hogy miket szeret, milyen a személyisége, mik a tervei, miről mit gondol. Beszélgetni, dolgokat megvitatni sem lenne értelme, ha mindenről úgyis ugyanazt gondolja, mint én. Persze jó, ha vannak hasonlóságok (minél több), de akár egy kapcsolatban, akár egy barátságban szükségem van arra, hogy a másik egy tőlem független személyiséggel és élettel rendelkezzen.

Ha arról van szó, hogy egy másik pasi helyében járnék-e magammal, akkor persze. Szerintem sok olyan tulajdonságom van, ami jól jön egy párkapcsolathoz, és külsőre sem nézek ki rosszul.

2022. júl. 23. 15:16
 12/17 A kérdező kommentje:
#11 Igen, arra gondoltam hogy ha egy másik pasi helyében lennél, és megismerkednél azzal a nővel aki most vagy.
2022. júl. 23. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Igen,én járnék. Elég különc a viselkedésem és a világnézetem. Sok esetben ezt senki sem érti és nem is tudja tolerálni. De, önmagam ismeretében ez természetesen sikerülne és örülnék, hogy végre megért és elfogad valaki úgy, ahogy vagyok.
2022. júl. 23. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Rossz időszakban vagyok, elköteleződési problémás és nehezen bírom a stresszt. Magamhoz hasonlókkal tördelnék tányért szerintem, de nem lennénk boldogok egymás mellett.
2022. júl. 23. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, simán. Szerintem tök könnyű eset vagyok. Mondjuk, nem tudom, férfiként lehet, hogy zavarna, hogy nem akarom lesz.pni magam😂 De aztán lehet, hogy akarnám. Ki tudja🤷🏼‍♀️
2022. júl. 23. 19:45
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem járnèk, csak barátkoznèk.
2022. júl. 24. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Öntelten hangzik, de szeretem magam. Férfiakban is a hozzám hasonló karaktereket keresem. Nyugodt, derűs az életem, ezért ismerkednék férfiként össze magammal. A küllemem is nagyon tetszene férfiként.
2022. júl. 24. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!