Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2napja lefeküdtem egy régi baráttal. Azóta "felszívódott"...kétejek közt hagyva. Merjek írni? Ha igen mit?
Adott egy srác, kb. 8-10éve nagyon odáig voltam érte. Akkor csak az irogatásig jutottunk plusz néha bejött a munkahelyemre(bolt,vásárolni).
Pár hónapja újra dumálunk néha néha. Viszont 2napja feljött hozzám(gondoltam én dumálni) de szexbe torkollott. Na most én kicsit rástresszeltem(első ilyen alkalom volt hogy hipp hopp szex). Többször elmondta, hogy, ez már lógott a levegőben, meg bejövök neki nagyon... Mikor ment el, mondtam neki: hogy gondolom most látlak utoljára. Annyit mondott ne gondold. Rosszul érzem magam, hogy ilyen béna voltam.... Nemtudom hogy merjeke neki írni, ha igen mit? Azóta Ő sem keresett. 30/L
Bevállaltad ezt a kockázatot.
Nézz más után inkább
A helyes dolog tényleg az lenne ha nem írnál neki, DE mivel én is hasonló cipőben járok mint Te (várom az üzenetet), ezért teljesen megértelek, hogy lelkileg min mész keresztül. Ha nem fogsz írni neki, hogy tisztázzátok, azzal a jövőben nyitva hagyod számára az ajtót és addigra szépen lecsillapodnak benned a dolgok, ergo újra visszafogadod majd.
Szabj meg egy határidőt (én magamnak hétfőig adtam) és ha addig nem jelentkezik, akkor intelligens módon írj rá. Mondd el neki, hogy nem szeretnéd zavarni és nem is kérdőre vonni akarod (mert ugye nincs miért), csak a tisztázás és a félreértések elkerülése miatt szeretnéd tudni, hogy most mi is van. Utána Neked kell eldönteni, hogy mit kezdesz az információval.
Szerintem sokkal jobb inkább ráírni és pontot tenni, mint kételyekbe lenni és félni attól, hogy mikor ír újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!