Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kellene le ennie magát a társkeresőről, ha már járunk??
Az egyik népszerű társkeresőn megismerkedtem egy férfivel. 1 hónapig leveleztünk, aztán találkoztunk. Az első randi is nagyon jól sikerült, utána majdnem minden nap randiztunk, mind szuper volt. Két hete találkozunk, programokat csinálunk, van testi kapcsolat is, bár még nem feküdtünk le. Én töröltem magam a társkeresőről, ő nem. Ez nem is lenne annyira gond…viszont két, ugyancsak fent lévő barátnőmmel is match-elt… Viszont nem írt rájuk, és nem válaszolt a levelükre. Ez véletlenül derült ki, mert át szoktuk egymásnak küldeni, hogy ki tetszik.
Szerintetek normális, hogy fent van még? Én egyáltalán rákérdezhetek erre? Bizalmatlan vagyok emiatt, nem akarok belezúgni, ha ő mellettem még kíváncsi másokra. Egyébként azt hangoztatja, hogy hiányzom neki, és milyen jó velem, kedveskedik és udvarol. Nem értem.

Én pont fordítva jártam egyszer.
Pasiként megismerkedtem egy lánnyal, minden happy volt, 5 nap után töröltem magam és mondtam is neki. Ő meg nem értette, hogy miért. Azt hittem kapok érte egy kis ölelést két puszival, ő meg ilyen semlegesen ragálta le. Rosszul is esett :-)

#4 nem normális, de az emberek már annak tartják, lásd az alábbi friss kérdést. A 95% szerint tök normális, hogy randi helyett a csaj fesztiválra megy és férfiakkal ölelkezik.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-
parkapcsolatok__randizas__11844920-1-honapja-ismerkedem-egy-novel-ez-normalis-viselkedes

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!