Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után kellene le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után kellene le ennie magát a társkeresőről, ha már járunk??

Figyelt kérdés

Az egyik népszerű társkeresőn megismerkedtem egy férfivel. 1 hónapig leveleztünk, aztán találkoztunk. Az első randi is nagyon jól sikerült, utána majdnem minden nap randiztunk, mind szuper volt. Két hete találkozunk, programokat csinálunk, van testi kapcsolat is, bár még nem feküdtünk le. Én töröltem magam a társkeresőről, ő nem. Ez nem is lenne annyira gond…viszont két, ugyancsak fent lévő barátnőmmel is match-elt… Viszont nem írt rájuk, és nem válaszolt a levelükre. Ez véletlenül derült ki, mert át szoktuk egymásnak küldeni, hogy ki tetszik.

Szerintetek normális, hogy fent van még? Én egyáltalán rákérdezhetek erre? Bizalmatlan vagyok emiatt, nem akarok belezúgni, ha ő mellettem még kíváncsi másokra. Egyébként azt hangoztatja, hogy hiányzom neki, és milyen jó velem, kedveskedik és udvarol. Nem értem.

2022. júl. 22. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Még nem jártok...nem a tulajdonod, miért próbálod meg birtokolni? Ha tényleg kapcsolatot keres o is és tényleg járni fogok, akkor biztos letörli magát, de addig ne telepedj rá.
2022. júl. 22. 17:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Levennie….
2022. júl. 22. 17:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én pont fordítva jártam egyszer.

Pasiként megismerkedtem egy lánnyal, minden happy volt, 5 nap után töröltem magam és mondtam is neki. Ő meg nem értette, hogy miért. Azt hittem kapok érte egy kis ölelést két puszival, ő meg ilyen semlegesen ragálta le. Rosszul is esett :-)

2022. júl. 22. 17:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted az is teljesen normális, hogy amíg nem mondjuk ki, hogy “kapcsolat”, addig én is , ő is keresgessünk másokat is, randizzunk másokkal is, csókolózzunk másokkal is, és ölelkezve mászkáljunk? Kívánunk jó éjszakát egyszerre 4-5 érdeklődőnek, és osszuk meg a figyelmünket köztük? Ez normális?
2022. júl. 22. 17:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 nem normális, de az emberek már annak tartják, lásd az alábbi friss kérdést. A 95% szerint tök normális, hogy randi helyett a csaj fesztiválra megy és férfiakkal ölelkezik.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-

parkapcsolatok__randizas__11844920-1-honapja-ismerkedem-egy-novel-ez-normalis-viselkedes

2022. júl. 22. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
2022. júl. 22. 17:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Amíg nem törli, addig még számít egy különbbel. Ehhez tartsd magad.
2022. júl. 22. 17:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak Te jársz egyedül, rosszul.
2022. júl. 22. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!