Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak engem idegesít a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít a mai 12-20 éves lányok viselkedése?

Figyelt kérdés

A tököm kivan már az állandó hangos röhögcsélésükkel pl a suliban is órán állandóan, meg úgy alapból az egész viselkedésükkel, meg közösségi oldalakon is a kommentek, amiket irogatnak a képek alá annyira idegesítőek, hogy szétver az ideg, mikor olvasom. Most lett vége egy több, mint 1 éves kapcsolatomnak 1 17 éves csajjal, és az ő viselkedése is ugyanilyen volt, úgyhogy nála telt be a pohár. Én nem láttam még olyan csajt ebben a korosztályban, aki ne így viselkedne, vagy ne lenne rá hajlamos.

19/f

2010. szept. 21. 23:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért idegesít, mert valahol érdeklődsz irántuk. Általában ezeknek a hangos lányoknak van olyan testük, hogy egy homokosnak is fel áll a farka. Dugni jók, másra nem, bár előbbit is a nagyja a gyalázatos szint alatt műveli....

Szard le őket, csak magadat bosszantod!

2010. szept. 22. 09:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ezért lett vége egy kapcsolatomnak mert összehozott a sors egy ilyen lánnyal, vhogy annyira gyerekes a korához képest.. állandoan a flegma pofavágás, nem jo neki semmi sem, persze a barátnőkkel lehet vihogni az utcán meg kiröhögni az embereket, ha belépek egy közösségi oldalra és meglátom rögtön a kommenteket én is felkapom magam azon h ezeknek nincs jobb dolguk?? és nem fogják fel h ez annyira szánalmas viselkedés h irogatnak a képek alá minden hülyeséget pl xdd meg ezek! Normális lányt a mai korban nem nagyon lehet találni.
2010. szept. 22. 10:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is idegesitenek, de csak annyira mint az altalanositas. :) 18 eves vagyok, lany. Nem szoktam kozossegi oldalakon "lajkolni", nincs rolam tukorben fenykepezett fenykep, a baratnoimet nem hivom ribinek sem "kiskurvinak". Nem vihancolok es nem huzok magamra egy focicsapatot sem csak hogy "le ne maradjak". Sok hasonlo lany van, mint en, csak korul kell nezni. A tarsasagoddal lehet a gond, menj mas emberek koze, ismerkedj, lepj ingovanyra, csodalkozni fogsz.
2010. szept. 22. 11:54
 14/18 anonim ***** válasza:

Hozzád akkor egy csendes lány illene.

Én ilyen típus vagyok.

18L

2010. szept. 22. 17:29
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jó tudni, hogy ha elvétve is, de vannak rendes lányok :)

Utolsó aranyos lehetsz :)

2010. szept. 22. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
nyugi, engem is kikészítenek
2010. szept. 23. 01:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem nem az idegesit h röhögnek, hanem az h mindenki mást lenéznek...azért grat h 9 évesen már lenézik az embert...
2010. szept. 23. 22:23
 18/18 anonim ***** válasza:

szia! 20 vagyok de sose voltam iylen és az agyamra mennek ezek a lányok, komolyan meg tudnám ütni őket, egy idő után.

20/l

2010. okt. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!