Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít a mai 12-20 éves lányok viselkedése?
A tököm kivan már az állandó hangos röhögcsélésükkel pl a suliban is órán állandóan, meg úgy alapból az egész viselkedésükkel, meg közösségi oldalakon is a kommentek, amiket irogatnak a képek alá annyira idegesítőek, hogy szétver az ideg, mikor olvasom. Most lett vége egy több, mint 1 éves kapcsolatomnak 1 17 éves csajjal, és az ő viselkedése is ugyanilyen volt, úgyhogy nála telt be a pohár. Én nem láttam még olyan csajt ebben a korosztályban, aki ne így viselkedne, vagy ne lenne rá hajlamos.
19/f
Azért idegesít, mert valahol érdeklődsz irántuk. Általában ezeknek a hangos lányoknak van olyan testük, hogy egy homokosnak is fel áll a farka. Dugni jók, másra nem, bár előbbit is a nagyja a gyalázatos szint alatt műveli....
Szard le őket, csak magadat bosszantod!
Hozzád akkor egy csendes lány illene.
Én ilyen típus vagyok.
18L
Köszi a válaszokat, jó tudni, hogy ha elvétve is, de vannak rendes lányok :)
Utolsó aranyos lehetsz :)
szia! 20 vagyok de sose voltam iylen és az agyamra mennek ezek a lányok, komolyan meg tudnám ütni őket, egy idő után.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!