Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy állandóan csak rinyáltok?

Figyelt kérdés

Miért van ez a rengeteg kérdés egy napon, hogy:

"A fiúk miért csak a ku*vákat szeretik?"

"A lányok miért ku*vák?"

"A lányoknak miért a vasalthajú bu*ik jönnek be?"

"A fiúk miért bunkók?"

Nem unjátok? Már ne is haragudjatok meg, de szánalmas amit egy néhányan műveltek.

2010. szept. 21. 22:19
1 2
 1/11 Funktasztikus ***** válasza:

én válaszolnék a 4 kérdésre:Biztos

nemtom

mert ez az élet rendje

mert csak

mindenki oszza be magának a 4 választ:D

2010. szept. 21. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
addig jó amíg a gép elött ülnek és nem egy buliba basznak be úgy, hogy nememlekeznek, hogy hány növel kúrtak
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia én biztos hogy nem rinyálok felőlem mindenki azzal van akivel akar azt csinál amit akar senki nem tartozik a másiknak elszámolással. De viszont már ne haragudj kicsit udvariasabban is felteheted volna a kérdést!
 4/11 A kérdező kommentje:
Udvariasabban? Unalmas ez a sok szirsz*r kérdés, ami a fentebb olvasható 4 kérdéshez hasonló. Gondolom érzitek ti is.
2010. szept. 21. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert akik ezeket írják ezt tapasztalják. NEM sajnáltatás képpen. De tudod milyen érzés amikor többször is más-más pasi csak azt akarja tőled? Te mindent megteszel neki minden téren, és ő egy érzéketlen bunkó? Ha 1 hét után fekszel le valakivel akkor ku....va vagy, ha vársz 2 hetet már dobnak, mert hüly... kis pi...a vagy? Közben jól nézel ki, jársz szoliba (nem viszed túlzásba), jól öltözködsz, nem vagy beképzelt, tanulsz, dolgozol, stb. Ebben mi a szánalmas????
2010. szept. 21. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Nézd. Nem muszáj ezt az oldalt látogatni.

Amint észrevetted nekünk se tetszik minden kérdés és néha ezt szóvá is tesszük. Szóval értelmetlen dolog volt kiírni ezt a kérdést.

2010. szept. 21. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Megértem a problémádat, de egy gyökér vagy.

Ez az oldal azért van, hogy az emberek inkongnitójukat megőrizve a problémáikra választ kapjanak. A világ sajnos tele van bunkó f@szokkal, meg büdös ribancokkal, ezért születik sok általad említett kérdés.

Nem kötelező olvasnod, sem válaszolnod rá, de gondolom Te sem véletlenül keveredtél ide.

2010. szept. 21. 22:43
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor én inkább bevállalom, hogy egy gyökér vagyok, egy érzéketlen f*sz, egy tuskó, egy érzelmileg korlátolt tapló, egy emocionálisan degenerált állat, egy Kim Jong-il empatikus szintjén megrekedt vadbarom, vagy bármi, amit még felsorolnak, de nekem is már

A TÖKÖM TELEVAN

a sok mártíros szenvedéssel, hogy jaj, miért olyan kegyetlen a világ, a fiúknak/lányoknak miért mindig csak azok a kurv@k/b*zik/izomállatok/hímnősök/mittudomén rosszarcok jönnek be, és a szegény normális szeretni való meg-nem-értettek miért nem? MIért ilyen csúna a társadalom, ohh, miért?

Jó, átb*szták őket, vagy csak szimplán nem jött össze, sz*r érzés, tudom. De ez a fajta pózolás (már bocs, de ez az) ami itt menetrendszerűen elő van adva, az oly mértékben szánalmas, hogy az már tényleg irritálja az embert. A ráérkező megértő válaszokról már nem is beszélve...

De kár, hogy a kérdéseket nem lehet értékelni.

2010. szept. 21. 23:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Osztom 23:17-est. Ráadásul egyetlen egy dolgot kellene megtanulni: gondolkodni.

Mikor felteszik azt a kérdést pl., hogy szőke vagy barna?, azelőtt nem suhant át a gondolat az agyukon, hogy: hmm, van 3 milliárd férfi ezen a bolygón, mindegyiknek más az ízlése, ráadásul a válaszokból így sem derül ki, hogy hogyan csábítsam el a Bélát.

A legtöbb párkapcsolati kérdésre magunkban és a párunkban kell megtalálni a választ, és ezeket a válaszokat még saját magunknak is nehéz megtalálni, akkor egy csomó idegen pár bekezdésből mit tudhat?

(Imádom, amikor valaki panaszkodik valami triviális dologra, pl. a férjem szétdobálja a zoknijait, erre jön vagy 20 válasz, hogy sajna már nem szeret... -.-)

23/L

2010. szept. 21. 23:39
 10/11 anonim ***** válasza:

23:39-es

Hej,hejjj hagyjuk csak a Bélát:)))))))

2010. szept. 22. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!