Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy állandóan csak rinyáltok?
Miért van ez a rengeteg kérdés egy napon, hogy:
"A fiúk miért csak a ku*vákat szeretik?"
"A lányok miért ku*vák?"
"A lányoknak miért a vasalthajú bu*ik jönnek be?"
"A fiúk miért bunkók?"
Nem unjátok? Már ne is haragudjatok meg, de szánalmas amit egy néhányan műveltek.
én válaszolnék a 4 kérdésre:Biztos
nemtom
mert ez az élet rendje
mert csak
mindenki oszza be magának a 4 választ:D
Nézd. Nem muszáj ezt az oldalt látogatni.
Amint észrevetted nekünk se tetszik minden kérdés és néha ezt szóvá is tesszük. Szóval értelmetlen dolog volt kiírni ezt a kérdést.
Megértem a problémádat, de egy gyökér vagy.
Ez az oldal azért van, hogy az emberek inkongnitójukat megőrizve a problémáikra választ kapjanak. A világ sajnos tele van bunkó f@szokkal, meg büdös ribancokkal, ezért születik sok általad említett kérdés.
Nem kötelező olvasnod, sem válaszolnod rá, de gondolom Te sem véletlenül keveredtél ide.
Akkor én inkább bevállalom, hogy egy gyökér vagyok, egy érzéketlen f*sz, egy tuskó, egy érzelmileg korlátolt tapló, egy emocionálisan degenerált állat, egy Kim Jong-il empatikus szintjén megrekedt vadbarom, vagy bármi, amit még felsorolnak, de nekem is már
A TÖKÖM TELEVAN
a sok mártíros szenvedéssel, hogy jaj, miért olyan kegyetlen a világ, a fiúknak/lányoknak miért mindig csak azok a kurv@k/b*zik/izomállatok/hímnősök/mittudomén rosszarcok jönnek be, és a szegény normális szeretni való meg-nem-értettek miért nem? MIért ilyen csúna a társadalom, ohh, miért?
Jó, átb*szták őket, vagy csak szimplán nem jött össze, sz*r érzés, tudom. De ez a fajta pózolás (már bocs, de ez az) ami itt menetrendszerűen elő van adva, az oly mértékben szánalmas, hogy az már tényleg irritálja az embert. A ráérkező megértő válaszokról már nem is beszélve...
De kár, hogy a kérdéseket nem lehet értékelni.
Osztom 23:17-est. Ráadásul egyetlen egy dolgot kellene megtanulni: gondolkodni.
Mikor felteszik azt a kérdést pl., hogy szőke vagy barna?, azelőtt nem suhant át a gondolat az agyukon, hogy: hmm, van 3 milliárd férfi ezen a bolygón, mindegyiknek más az ízlése, ráadásul a válaszokból így sem derül ki, hogy hogyan csábítsam el a Bélát.
A legtöbb párkapcsolati kérdésre magunkban és a párunkban kell megtalálni a választ, és ezeket a válaszokat még saját magunknak is nehéz megtalálni, akkor egy csomó idegen pár bekezdésből mit tudhat?
(Imádom, amikor valaki panaszkodik valami triviális dologra, pl. a férjem szétdobálja a zoknijait, erre jön vagy 20 válasz, hogy sajna már nem szeret... -.-)
23/L
23:39-es
Hej,hejjj hagyjuk csak a Bélát:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!