Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok úgy, hogy a párotokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok úgy, hogy a párotokkal nem tudtatok olyan jót beszélgetni mint egy másik férfival?

Figyelt kérdés
2022. júl. 20. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2022. júl. 20. 21:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokszor. Sajnos nem voltak azon az értelmi szinten, mint én, így nem tudtam velük beszélgetni. Saját hibám is, csak haverságnak vagy intim kapcsolatnak indultak ezek az ismeretségek, utána döntöttünk a kapcsolat mellett.
2022. júl. 20. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Amikor meghülyülnek igen.

Amikor féltékenyek valahogy leesnek iq nullába, nem is értik az érveimet, logikámat, amit mondok sem, minden nekik kétertelmű, a körmondatok helyett a sima igen nem válaszoknak meg nem hisznek, csak fennakad a lemezük.

Van egy exem aki tizenéve is megmaradt havernak/lelkitársnak, rá meg a nők féltekenykednek, és ő pl engem teljesen megért, plusz gyerekesnek is tartja, az ilyen jellegű embereket, (én is), és hol én sírtam el neki a bajom, hol ő mutogatta a nők közti különbségeket, pl amikor ír az egyik exnője neki, hogy láttalak egy csajjal, mit kerestél arra, ki az a nő, mikor találkozunk? És ugyanakkor ir neki egy masik exe, hogy minden rendben? Exem reagal igen, elvan, erre a csaj vissza, hogy ennek örülök akkor! Es exem mondta ez utóbbira, na itt kezdődik mi az, hogy nő.

Es megesett az is, hogy a beteg idiótákon már kínunkban röhögünk, ahogy minket kínoznak a féltekenységi sz.rjaikkal. azok a tipikus kerdesek hol vagy kivel vagy és ő meg kontrázott rá, azaz eljátszottuk őket es szivtuk szórakozásbol egymás vérét hogy de miert nem jossz már miért kesel miért nem vetted fel :D

(A nevetés amugy jót tesz lélektanilag hogy feldolgozd a problémáid)

Az a lelki támogatás töltés biztonságérzet, hogy ő nem oltogat vádolgat, nem kell mentegetőznöm, magyarázkodnom, megérti es ÁTÉRZI nekem hogy esnek az alaptalan vádak, a támadas, és arra amit ő nyújt, ezt a fajta megértést biztonságérzetet valahogy pont azok, akikkel járok es szeretnek és akiktől elsősorban és alapvetően várnám, amely megértesre szeretetre szükségem lenne, pont azok képtelenek megadni:(

(Mellesleg ez az exem is féltékeny volt rám anno de azóta tizenévek teltek el, ismer már jól. Én is őt.)

2022. júl. 20. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
a féltekeny betegek pontozgatnak lefelé. Ezt csak azok nem értik meg.
2022. júl. 20. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

4-es!

Itt csak te vagy beteg, ez tisztán látszik az irományodon!

2022. júl. 20. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak akik a kapcsolati problemajukat nem tudják a párjukkal megbeszélni, mert eleve pont azok okozzák. Mennek a barátokhoz vagy a gykra. Akkor mindenki beteg!
2022. júl. 20. 22:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem.

N

2022. júl. 20. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Előfordult, mert nem volt szellemi, sem lelki értelemben partner számomra.
2022. júl. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!