Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, hogy a párotokkal nem tudtatok olyan jót beszélgetni mint egy másik férfival?

Amikor meghülyülnek igen.
Amikor féltékenyek valahogy leesnek iq nullába, nem is értik az érveimet, logikámat, amit mondok sem, minden nekik kétertelmű, a körmondatok helyett a sima igen nem válaszoknak meg nem hisznek, csak fennakad a lemezük.
Van egy exem aki tizenéve is megmaradt havernak/lelkitársnak, rá meg a nők féltekenykednek, és ő pl engem teljesen megért, plusz gyerekesnek is tartja, az ilyen jellegű embereket, (én is), és hol én sírtam el neki a bajom, hol ő mutogatta a nők közti különbségeket, pl amikor ír az egyik exnője neki, hogy láttalak egy csajjal, mit kerestél arra, ki az a nő, mikor találkozunk? És ugyanakkor ir neki egy masik exe, hogy minden rendben? Exem reagal igen, elvan, erre a csaj vissza, hogy ennek örülök akkor! Es exem mondta ez utóbbira, na itt kezdődik mi az, hogy nő.
Es megesett az is, hogy a beteg idiótákon már kínunkban röhögünk, ahogy minket kínoznak a féltekenységi sz.rjaikkal. azok a tipikus kerdesek hol vagy kivel vagy és ő meg kontrázott rá, azaz eljátszottuk őket es szivtuk szórakozásbol egymás vérét hogy de miert nem jossz már miért kesel miért nem vetted fel :D
(A nevetés amugy jót tesz lélektanilag hogy feldolgozd a problémáid)
Az a lelki támogatás töltés biztonságérzet, hogy ő nem oltogat vádolgat, nem kell mentegetőznöm, magyarázkodnom, megérti es ÁTÉRZI nekem hogy esnek az alaptalan vádak, a támadas, és arra amit ő nyújt, ezt a fajta megértést biztonságérzetet valahogy pont azok, akikkel járok es szeretnek és akiktől elsősorban és alapvetően várnám, amely megértesre szeretetre szükségem lenne, pont azok képtelenek megadni:(
(Mellesleg ez az exem is féltékeny volt rám anno de azóta tizenévek teltek el, ismer már jól. Én is őt.)

4-es!
Itt csak te vagy beteg, ez tisztán látszik az irományodon!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!