Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem volt még barátom?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és még csak csókot se kaptam. Nem mondom magam szépségkirálynőnek, de olyan nagyon csúnya sem vagyok.
Egyszerűen nem értem, kezdem feladni. Segítsetek kérlek!!! Mit tegyek?
2010. szept. 21. 19:45
1/9 Kamuuu válasza:
Ismerkedj és nem kell feladni :)
2/9 anonim válasza:
tipikus "nem vagyok csúnya, de sose volt még barátom" kérdés.
3/9 Funktasztikus válasza:
igen mindenki ezzel jön..:D
4/9 anonim válasza:
mivel, milyen 'tettekkel' érted ezt el? Na mert olyan nincs, hogy egy pasinak sem tetszettél eddig. Kizártnak tartom. Van elképzelésem, de sok ok lehet amiért eddig egyedül maradtál. Pár dolgot leírhatnál, kiváncsi lennék...Komolyan.
24/F
5/9 A kérdező kommentje:
nem mondom h nem tetszettem még senkinek, de mind csak szexet akart, aki nem az meg vagy túl fiatal vagy túl öreg. egyszerűen nem értem mit csinálok rosszul.
az előbbiekhez meg annyit, h nem állítottam h szép lennék, de nálam sokkal csúnyácskábbak is találnak maguknak párt.
2010. szept. 21. 20:19
6/9 anonim válasza:
Elmész discoba , iszol egy kicsit -> Jól érzed magad -> Odamész egy csajhoz táncolni -> Smároltok -> és otthagyod , ennyi lenne az egész , ilyen könnyü : )
7/9 anonim válasza:
*fiúhoz , elnéztem a kérdédést , azthittem fiú vagy X D
8/9 anonim válasza:
mind szexet akart?miért mit akarjon töled egy fiú?hogy telepitsd fel neki az új windows 7et?te úgy akarsz magadnak pasit hogy nem adsz neki szexet? fogsz találni...csak annak mindenki úgy fog köszönni,hogy "jónapot tisztelendö úr"
9/9 A kérdező kommentje:
hahaha... Nem úgy gondoltam. Persze, hogy adok neki szexet, de nem beteg és akaratos módon. Előbb egy kicsit ismerkedni kéne, nem rögtön ágyba bújni...
2010. szept. 22. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!