Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszek neki?
Figyelt kérdés
Hello! Van egy srác aki nekem bejön.. De eddig nem is gondoltam rá, ogy én is tetszhetek neki, mert annyira nem is ismertem.. Szóval.. Amikor találkozunk (nem sűrűn) akkor mindig a sok ember közül csak nekem köszön mosolyogva, a tesója ma megkérdezte, hogy nekem tetszik-e és szóba hozta azt is, oyg csajt keres neki.. Ja és a tesója folyton róla mutogat képeket.. LEhetséges, hogy tetszek neki?2010. szept. 21. 19:34
1/6 Kamuuu válasza:
Nem lehetséges hanem biztos ezek az észjárások xddd és ez a szó hogy tetszek neki kikészít:D
2/6 A kérdező kommentje:
Amúgy hozzáteszem.. Nem vagyok egy szépség!
2010. szept. 21. 19:39
3/6 Kamuuu válasza:
Tök mind1 mert ha kedves veled meg úgy van ahogy leírtad akkor szerintem igen bejössz neki :)
4/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem :D
2010. szept. 21. 20:00
5/6 anonim válasza:
Most ebből bármi lehet...ne filózz, ha tetszel neki és komolyan is gondolja akkor jön magától minden és egyértelműen ráfogsz jönni hogy mi a helyzet.. sok sikert
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2010. szept. 23. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!