Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ,ti hogyan élitek meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ,ti hogyan élitek meg ha szakít veletek a szeretőtök ?

Figyelt kérdés
Anno egy pár voltatok,fél évre rá ismét össze jöttetek egy kis időre ,de közben rá döbbentél ,hogy semmit nem változott.Így kérted ,hogy ne keressen többet ,elég volt belőle ,nem változott semmit! Törölted minden platformról is ,hogy könnyebben el tud felejteni végleg . De mivel olyan munkád van (kozmetikus-pillás),hogy a munkáid miatt leginkább publikusak a bejegyzéseid,napi post-ok ,látod ,hogy néha rád keres(nem vagytok már ismerősök!!) miért csinálja ezt is valaki ? Mi történik vagy ,hogy élitek meg férfiak ha titeket dobnak ? Előre is a normális válaszokat köszönöm szépen ,a bunkó,idióta kioktató ,nem ide való kommentekre nem tartok igényt !!!!! N33.
2022. júl. 15. 12:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 akkor ugyan ezt megkérdezem tőled ...tudsz a viselkedésedre érdemleges választ adni és még kicsit át színezed,kiforgatod? Szar napod volt,itt éled ki magad? És één vagyok a hülye igaz ? Te a tökéletes aki mindenkinél mindent jobban tud és névtelenül bárkit lehülyéz :))))))
2022. júl. 15. 14:47
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Ismerem a reménykedő, álmodozó ostoba fajtádat. Ezen az oldalon is van rajtad kívül jó sok még. Muszáj növelni a számukat? Ha szakítottál, akkor lépj tovább. Ennek az agyalásnak tök felesleges dolgokon sosem volt és nem is lesz értelme.

És ne hazudj, hogy nem szoptál. Ezt senki nem veszi be. Viszont a szádat lehet egyenes beszédre is használni anyukám. Ez ennyire új a nap alatt?

2022. júl. 15. 14:55
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Mi legyen holnap a kaja?
2022. júl. 15. 14:57
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
Én pl. Face-en nem szoktam sztorikat nézni, de volt már többször, hogy véletlenül rákattintottam. Ettől függetlenül, valóban nem ritka, hogy mondjuk korábbi partner mutat még érdeklődést, akár puszta kíváncsiság, akár több áll mögötte, de nem ez a lényeg. Írtad, hogy nem működött már kétszer, tök mindegy az is, ki szakított, nem fog semmi változni, tiltsd le, és akkor te sem tudod nézegetni! Mert biztos vagyok benne, hogy te is szoktad néhanapján.
2022. júl. 15. 15:00
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

"Mert biztos vagyok benne, hogy te is szoktad néhanapján."

Persze, hogy szokta. Azért nem is tiltja le. Aztán meg előadja a sértődöttet, ha a pasas is nézegeti.

2022. júl. 15. 15:06
 16/20 A kérdező kommentje:
atya uuur iten ....!!!!! AZ INTELIGENCIA ÉS A GUSZTUSTALAN megnyilvánulásodon kívűl is fel tudsz mutatni bármit is? 12!!!!!???? Vagy te is az a fajta vagy akinek csak itt nagy a pofája és az éltben kuss a neve ??????!!!!!
2022. júl. 15. 15:06
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Látom nem érkezik túl sok válasz a semmire. 🤭
2022. júl. 15. 16:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

“Intelligencia”

Annyira vicces vagy, kérdező.

De tessék, akkor írd le, milyen választ szeretnél olvasni.

Várj, kitalálom:

“Meghal nélküled a csávó, az ereit vagdossa, egész nap sír és senki más nőre meg csak rá sem bír nézni”

Gondolom, valamit ilyesmire számítasz.

De a helyzet az, hogy már a “kapcsolat” közben is tojt a fejedre, ahogy most is. Te meg itt vergodsz.

Papolsz az észről, de elég híján vagy, Ms.inteLLigencia.

😉

2022. júl. 15. 17:14
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Intelligens nő nem kefél foglalt faszival, mert nem dől be a meséknek. És megfelelő önbecsüléssel rendelkező nő sem. Tehát felesleges itt a nagyasszonyt előadni.
2022. júl. 15. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:

"AZ INTELIGENCIA ÉS A GUSZTUSTALAN megnyilvánulásodon "

Amikor szoptad a foglalt faszidat az asszony után, meg pucsítottál neki, azt gondolom nem tartottad gusztustalannak. 🤣Most meg játsszod itt a szemérmes szüzikét.Ezt az ellentmondást anyukám....... 🤭

2022. júl. 16. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!