Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a főnököm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a főnököm?

Figyelt kérdés

Totál meg vagyok zavarodva vele kapcsolatban. Nagyon bipolárisnak tűnik… amikor irodában vagyunk sokszor nagyon közel jön úgy “segít”, volt hogy indokolatlanul maga mellé hívott. Nagyon sokszor bámult, volt olyan is hogy ránéztem, elfordítottam a fejem, még mindig bámult ( közben mosolygott) aztán másodjára is elfordítottam a fejem. Volt már hogy annyira közel ült hogyha nem megyek arrébb meg húzódom el összeért volna a combunk…

Viszont az utóbbi 1-2 hétben most pálfordulás: szinte sosem szól direktben hozzám. Társaságban, sőt csapatmeetingen is volt hogy konkrétan nem hajlandó rám nézni. Múltkor egy meetingen mellettem ült volna le, de nem tetszett neki a szék, mondtam cseréld ki. Fészkelődött még aztán mondja: ez egy jel, és elült messzire…

Az online meetingjeink is nagyon feszengősek, amikor ketten vagyunk az is elég fura.

Mit lehetne ezzel kezdeni? Lehet csak bebeszélem magamba és nem is velem van baja?

2022. júl. 14. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó hamar levontál egy komoly következtetést a semmiből. Ezek alapján megakarhat fektetni és játszadozhat is, semmilyen különleges "jelet" nem mutatott, hogy bipolárisnak mondd.

Ettől még lehet az, vagy ezernyi más mentális betegség, értelmetlen boncolgatni amúgy is.

2022. júl. 14. 23:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Muszáj mindenféle légből kapott orvosi szavakat használni?

Valszeg többet akart, de mivel nem voltál rá vevő vagy csak rájött, hogy beosztottal nem túl jó ötlet, így normális embernek megfelelően visszavonult, és nem akarja, hogy azt érezd, nyomul rád.

2022. júl. 14. 23:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Ennek semmi köze mentális betegséghez, nem bipoláris! Lehet, hogy tetszel neki, de átgondolta, és nem akar közeledni.
2022. júl. 14. 23:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Valamiért már nem áll fel rád a farka.
2022. júl. 15. 06:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Tetszel neki, de szerintem meg valaki felfigyelt erre és emiatt van, nem akar konfliktust, ezt nem értem miért bipoláris zavarnak gondolod.
2022. júl. 15. 06:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Ki akar használni , mint általában ez egy gyakori eset a felettes és a beosztott között ez az életben. Aztán ha megunt kereshetsz másik munkát mert nem lesz már komfortos ott neked .
2022. júl. 15. 12:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!