Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak 40 felett! Egy 20 éves lány, ha sokat mosolyog rátok, de láthatóan zavarban van előttetek, akkor mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2022. júl. 14. 15:21
11/21 anonim válasza:
43 vagyok, de ezek a mai fiatalok nagyon huncutkodóak, ahogy nézik az embert szinte már a fszom szopná a legtöbb olyan nézése van :D És ez még bőven a még fiatalabb kategória...de én ezzel nem tudok mit kezdeni, hisz meglett férfi ember vagyok, akinek még párja is van, de amúgy se kezdenék , még egy 20 évessel sem bármennyire is szépen mosolyog, vissza mosolygok rá legyen egy jó napja és ennyit tudok érte tenni :) (Sound-on odajönnek csajok elkezdenek ott nyomni a szöveget én a kocsinál zenélgettem elbeszélgettem velük, majd az egyik azt mondja nem lehetsz olyan idős nálunk talán 5 évvel lehetsz idősebb. Kérdem mennyi az annyi nálatok. Azt mondja 2000-es születésűek én max. 95-ös lehetek :D Mondom oké csak 79-es vagyok, neeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmáááááááááááá elfutott a csaj nem hitte el, majd visszajött és igazolványt követelt :D Ennyire fiatalnak, azért még nem néztek hehe, ezért néznek annyira meg még a fiatalabbak is, meg nem elszállva, de jó is vagyok na :D).
14/21 anonim válasza:
Hogy nem tudja hogy én tudom mennyire naiv még , és addig használom míg nem válik unalmassá .
15/21 A kérdező kommentje:
14
Mert?🤣
2022. júl. 14. 16:48
16/21 anonim válasza:
Alighanem apakomplexusa van és vágyódik az idősebbek után, vagy tudja, hogy pénzes ember vagy.
17/21 anonim válasza:
azt, hogy imádom még mindig a feleségemet.
18/21 anonim válasza:
Nem tud mit kezdeni a helyzettel, nem igazán tudja ő sem, hogy mit akar.
19/21 anonim válasza:
Azon röhög/mosolyog, hogy a buszon ülő karrierrel nem rendelkező öregúrnak bejön :)
20/21 anonim válasza:
20 éves lány érdekes nem a 30 éves pálya kezdő fiatal pasira csorgatja ha nem a 40 éves egzisztenciáját megcsinált jó életű bácsira .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!