Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizetnél, hogy újból felkeressen az, akibe bele vagy zúgva?
Figyelt kérdés
Tegyük fel elintézem, hogy felkeressen, úgy, hogy ne tudja meg, hogy te kérted.
Mennyit érne meg ez neked?
2022. júl. 12. 16:12
1/16 anonim válasza:
Egy fityinget se b@szdmeg.Régen szar, ha neked kell nógatni erre.
2/16 anonim válasza:
Én sem fizetnék egy fillért sem.
Ha fel is keres engem, attól ő még ugyanaz az ember marad, nem fogunk egyről a kettőre jutni. Ha benne nincs meg az akarat hogy velem legyen, akkor megette a fene az egészet. Kár lenne érte fizetni.
3/16 anonim válasza:
Szerelmet nem árulnak, hanem viszonoznak (ha viszonoznak). Ha mégsem, akkor vedd tudomásul, hogy nem kellesz.
4/16 anonim válasza:
Ha magától nem jut eszébe, akkor inkább ne keressen.
6/16 anonim válasza:
Hogy éred el? Ráírsz vadidegenként, hogy "Cső, keres a Jenő", vagy hogy?
7/16 anonim válasza:
Kényes vagyok a pénzemre.
Ne viccelj
8/16 A kérdező kommentje:
Nem, akkor máshogy kérdezem mert nem erre gondoltam.
Tegyük fel, hogy megváltozik jó irányba és felkeres önszántából. Na én így értettem tulképpen.
2022. júl. 12. 17:02
9/16 FoxtrotLidérc válasza:
Két orrbaverés, ha meg mered ezt tenni! :DDD
10/16 A kérdező kommentje:
Nem értelek.🤔
2022. júl. 12. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!