Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dolgozik egy srác egy üzletben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dolgozik egy srác egy üzletben, ahova szinte naponta betérek és ha összenézünk, mindig nagyon kedvesen elmosolyodik. Már lassan 4 hónapja. Nem értem, miért?

Figyelt kérdés
Egyszer az az érzésem, mintha flörtölne velem, másszor meg, hogy biztos csak alapvetően mosolygós. Ha bármit szeretett volna, akkor 4 hónap alatt már meg tudott volna szólítani. Nektek volt hasonló tapasztalatotok? Mi lett belőle?

2022. júl. 11. 18:09
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Tegnap lett alkalmam megkérdezni tőle, hogy van-e még X dologból, vagy ezek-e az utolsók, amiket elvettem. Nagyon kedves volt, de annál többet nem beszéltünk, mint hogy erre válaszolt, ma pedig megint csak mosolygott.

Gondolom ez így már azt jelenti, hogy nem szeretne semmit, mert ha igen, akkor így már lett volna lehetősége bármit mondani, jelezni.

2022. júl. 20. 16:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Jól értékeled a helyzetet sztem. Ha értékes ember, illetve érdekled, akkor mérlegeld, hogy megéri-e neked lépned?!

Volt az a régi film, amikor egy városi színésznő lemegy vidékre, és ott egy helyi színész pasival előadnak egy nagyon szenvedélyes darabot. De a fazon közben totál visszahúzódó, miközben odavannak egymásért, és végül a nő valami ilyesmit kérdez tőle: "Nem akar tőlem kérni valami? Előre megmondom, hogy igen t fogok mondani!" Régi, valszeg amerikai film volt...

2022. júl. 20. 16:48
 13/21 A kérdező kommentje:

Nem, ennél többet semmiképpen nem lépnék. Egyrészt ez is tùl volt a komfortzónámon, másrészt nekem szükségem van rá, hogy a férfi kezdeményezzen - erre pedig adtam lehetőséget, ha félénkebb is.

Csak meg akarom erősíteni a gondolataimat, hogy ez offos, hogy könnyebben elengedjem és elfelejtsem a dolgot. :)

2022. júl. 20. 16:56
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem mindenkivel kedves, jó eladó ismérve. Bemész a boltba ott vagy kb. 10 vagy 15 percet, vagy 5 percet, ő ott van egész nap, ergo rajtad kívül ugyanúgy mosolygós mindenkivel és előzékeny udvarias, és rajtad kívül vannak ugyanúgy kedves csinos lányok is. De ha akar valamit tőled akkor úgyis lép.

Ha akarna is valamit de nem mert még lépni akkor valószínűleg visszahúzódó, vagy nem viszi a magánéletet a munkába.

2022. júl. 20. 18:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Amit tudsz tenni, hogy mosolyogsz. Ez minden amit tudsz tenni.
2022. júl. 20. 18:54
 16/21 anonim ***** válasza:
14-es, 15-ös vagyok.
2022. júl. 20. 18:54
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Az is lehet hogy szimpatikus vagy neki csak. Nyilván többen is szimpatikusak neki.
2022. júl. 20. 18:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Igen, igyekszem erre koncentrálni és elfelejteni. Köszi.
2022. júl. 20. 21:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Szívesen. Hidd el írnám azt hogy tetszel neki, de az nem segítség ha az objektivitas talajat meg nem néznénk. Minden ilyen helyzetbe az objektív külső szemlélés a legjobb. Ebben a helyzetben elsődlegesen azt kell látni hogy egy ilyen munkakörbe aki hivatással csinálja az kedves, mosolygós, segítőkész, udvarias, előzékeny, jól kommunikál ha segíteni kell. Es hat az igazsaghoz hozzatartozik, hogy tobb csinos, szep, vagy gyonyoru no lep be a bolt ajtajan ergo tobbre gondolhatja azt hogy de szép, tetszik. Olvashattad volt itt olyan pasi aki irta hogy tobb no is szokott neki tetszeni de ennel tobbet nem is akar toluk.

Persze vannak egymásra találások is ilyen helyen, de ez nem ilyen mint amit te írtal. Es azt ugy hivjak hogy tullepett az illeto a nem meri érzéstől (Meri? No! Noo? Meri? Yes!- ez csak a vicc resze hogy felviditson)és lépett a másik felé. Ha te lépsz és kiderül hogy csak kedves akkor kellemetlen lesz neked és neki is. Mindennapi ételt, innivalot, haztartasi dolgokat meg kell venni vagy ruhat. Bar nem tudom milyen bolt, de ez lényegtelen. A lényeg hogy felesleges kinos helyzetbe hoznod magad. A tetszes jo dolog, es egy érett felnott ember nem fog csunyan nezni a masikra ha kiderul hogy szimpatikus neki vagy tetszik, de neki nem vagy ha igen, de csak tetszes szintjen es ez minden. A tetszes onmagaban semmit se jelent.

Egy dolgot kell megtanulni es egy a lényeg.

Ha akar majd valamit akkor lép.

Minden egyeb mas helyzetben szemet mosolyogtat, jo napot szerez es tovabblepsz van. Mar az onmagaban szemet mosolyogtato hogy az illeto kedves a szakmajaban mindegy hogy férfi vagy nő, mert ebbe a szakmaba lényeges.

2022. júl. 20. 23:23
 20/21 A kérdező kommentje:

Nagyon nagy segítség, hogy ezt ilyen érzékenyen, kedvesen és hosszan kifejtetted, nagyon szépen lehoz a realitás talajára és átvisz egy olyan hangulatba, hogy oké, hogy így alakul, de tulajdonképpen mennyire szuper, hogy ilyen helyes emberek vannak körülöttem a világban és egy-egy mosollyal is mennyivel jobbá tudjuk tenni egymás napját, mindenféle egyéb szándék nélkül.

Tényleg köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, amikor marcangolom magam a témán nagyon jó lesz újra és újra elolvasni és visszaérkezni egy jó kezdőpontra a felesleges álmodozásból. <3

2022. júl. 21. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!