Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha írtam neki, de ő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha írtam neki, de ő nem keres, akkor felejtős?

Figyelt kérdés
Tetszik egy ismerős srác, úgy vettem észre, én is szimpatikus vagyok neki, így ráírtam. Pozitívan reagált, el is beszélgettünk, de azóta nem keres. Ilyenkor felejtős az illető? Jól sejtem, hogy ha az érdeklődés kölcsönös lenne, akkor írna, ugye?
2022. júl. 11. 14:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9# nyomulós ringyó, mert egyszer írtam neki?🤣🤣🤣

Oké. Te meg irigy vagy, gondolom neked nem ír a kutya sem, az a bajod.:)

2022. júl. 11. 15:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Azért megdöbbentő, hogy egy teljesen ártalmatlan kérdés egyesekből milyen indulatokat tud kiváltani és hogy milyen alja emberek válaszolgatnak itt gyakorin (tisztelet a kivételnek persze).
2022. júl. 11. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Milyen típusú a srác? Könnyen barátkozós vagy inkább antiszoc?
2022. júl. 11. 15:36
 14/17 A kérdező kommentje:
13# nem antiszoc
2022. júl. 11. 15:36
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg emberileg szimpi vagy neki, de kimerült ennyiben. Akkor jobban ugrott volna a kezdeményezésre és randira hív.
2022. júl. 12. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:
42%
#11: itt a baj, hogy te csak egyszer írtál neki. Minden más alkalommal ő kezdeményezett. Ez nagyon kiábrándító
2022. júl. 12. 13:19
 17/17 A kérdező kommentje:
16# milyen minden más alkalom? Te sem tudsz szöveget értelmezni...
2022. júl. 12. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!