Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel az egésszel?
Én kb 3 hónapja megismerkedtem egy nővel aki jóval idősebb nálam.minden tok oké volt, de lehúzott pénzzel és csak addig volt kedves amíg nem adtam neki. Mivel én elhitettem azt hogy eljön vele ide meg oda, meg nyaralni meg minden. Soha nem volt még barátnőm tehát örültem volna is neki.
De miutan tavasz végén szóvá tettem megszakította minden szó nélkül a kapcsolatot.
Egész júniusban teljesen ki voltam ettől. De a dolgaim fontosak amiket neki adtam és a pénz is és szeretném valahogy visszaszerezni. A rendőrség nem tud semmit ez ügyben. Papír nincs róla. Csak beszélgetések. O viszont feljelenthrt zaklatasert. Hogyan kérjem tőle vissza a dolgaimat meg a pénzemet? És nem nem tudom elengedni mert diákhitel tartozásom is van. És nincsenek barátaim sem.
28/f

Akkor adj neki még pénzt
Te tuti flexes vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!