Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A laza kapcsolatokban lehet megélni a legjobban a szabadságot?

A senkihez sem tartozás az nem szabadság.
Számomra az lenne a szabadság ha teljesen otthonosan érezném magamat egy kapcsolatban. Na ilyen még sajnos nem volt, talán nem is lehetséges.

Nyilván minden ember más, de én ettől nem szabadnak, hanem egy eldobható rongynak érezném magam, vagy egy játékszernek a dobozból, amit elővesznek, ha éppen áll a bré, de amúgy meg is dögölhetek tőle, mert ha nem vagyok, elővesz egy másikat.
Nekem a szabadság az vagy a totális szingliség vagy egy rendes párkapcsolat, ahol el vagyunk kötelezve egymás iránt.

"Megtehetem, hogy áthívom egy szexre, aztán 1-2 hétig nem találkozunk"
"Ahogyan ő is, ami engem kicsit sem érdekel, mert semmi közöm a magánéletéhez."
Ennyit ér neked a másik. Egy kis szex, de amúgy menjen a dolgára. Érzelmileg fogyatékos vagy, mert nem mersz tartozni senkihez. Nem szereted a másikat, csak kihasználod. Szépen megmagyarázod miért vagy érzelmileg gyerekes és sérült. Azt hiszed, a szeretethiányodra az a megoldás, ha betömködöd egy kis szexszel.

2-est ajánlanám figyelmedbe!
Mindent meg lehet dumálni, ettől még az ami!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!