Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves nő 28 éves pasival, szerintetek működhet?
Figyelt kérdés
4 hónapja ismerkedem egy 28 éves férfivel. Az elején laza kapcsolatnak indult, amit egyikünk se tervezett komolyra. Nagyon jól kijöttünk egymással, és a szex is isteni vele. Ahogy teltek a hetek egyre többet kezdtem érezni a pasi iránt, és ő is irántam. Nemrég felvetette hogy ő komoly kapcsolatot szeretne. Tudom hogy elég fiatal hozzám, de úgy érzem hogy ő az igazi. Eddig csak idősebb barátaim voltam, de nagyon szeretném vele megpróbálni, és ő is velem. :)2022. júl. 9. 15:57
11/20 anonim válasza:
Persze, miért ne? Ha közös az értékrendetek, érdeklődési körötök, céljaitok, akkor ez a korkülönbség nem lehet akadály. Sok boldogságot!
N
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a bíztató válaszokat. :)
2022. júl. 9. 18:31
13/20 anonim válasza:
Sok sikert!
Inkább ő, mint egy 40+.
14/20 A kérdező kommentje:
13 Köszi! Sajnos ahogy észrevettem tényleg kevés férfi tartja jól magát 40 felett. A pasimmal pedig mindketten sokat sportolunk és odafigyelünk magunkra. Ez is egy közös tulajdonságunk aminek nagyon örülök.
2022. júl. 9. 20:31
15/20 anonim válasza:
Működhet. Ha nem gyerekként kezeled, hanem férfiként.
17/20 anonim válasza:
Macron is nagyival jár látod..., minek aggódsz, 1x élsz, tedd érzésed szerint:)
18/20 anonim válasza:
Barátnőkre sose hallgass! Nők írigyek!
20/20 anonim válasza:
Egyik 29éves haverom egy 43éves nővel jött össze. Tényleg aranyos pár voltak,de 4év után szakítottak. A srác nagyon akart volna gyereket,de már nem lehetett a hölgynek így kb fél évnyi folyamatos vita után elhidegültek és külön mentek. Álompár voltak,mint a filmekben,de közéjük ez a kérdés éket vert,ha viszont ez nincs akkor mai napig együtt lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!