Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Amikor meglátsz egy férfit, aki rád néz és egy pillanatra elkapja a fejét és ismét rád néz és elkezdtek szemezni, úgy megy el melletted hogy végig néz a szemembe és kiderül hogy egy helyre mentek. Megáll és kb pár percig matat valamit, de már nem mer néz rád, majd elkezd valamin bénázni és leejt valamit a földre. Direkt nem néz hátra, pedig tudja, hogy ott vagyok mögötte és úgy is köszön, halkan hogy nem néz a nőre. Aztán így is ment tovább.

Ilyenkor mi van? Zavarban van? Mi járhat a fejében ilyenkor?

Nem vagyok csúnya, nem volt rajtam semmi érdekes.

2022. júl. 9. 08:15
 1/8 A kérdező kommentje:
*de már nem mer rá nézni a nőre
2022. júl. 9. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hehe igen bereccent
2022. júl. 9. 08:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyes. De miért rezzent be?ilyenkor mi játszódhat le a férfiben?
2022. júl. 9. 08:49
 4/8 anonim ***** válasza:
79%

Sok dolog lehet nem tudom a frankót de pl.: én nem vagyok szociálisan annyira fejledt , sokat stresszeltem valószínűleg ő is hordozza valaminek a kudarcélményét.

De lehet felesége van passz

2022. júl. 9. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Figyeld meg!

Ha másokkal is ilyen, akkor valami mentális problémája van.

De ha csak veled ilyen, akkor bejössz neki és fél valamitől!

2022. júl. 9. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Zavarban van mert állandóan lesed.
2022. júl. 9. 13:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki valakinek nagyon tetszik, azzal szemben szokott a leginkább zavarban lenni.
2022. júl. 10. 09:08
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ilyenkor mi van? Az van,, babám, hogy a mai lányok 90%-a sikítófrászt kap, ha a pasi van olyan "pofátlan bunkó", hogy az utcán meg merészeli szólítani.
2022. júl. 10. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!