Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki olyasmit kérdez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki olyasmit kérdez, amire valószínűleg pontosan tudja a választ, akkor az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Egy pasi, aki tetszik (és nem tudom én tetszem-e neki), írt egy üzenetet, hogy emlékszem-e, hogy napszemüveg vagy rendes szemüveg volt-e rajta pár nappal ezelőtt, amikor pár másik emberrel voltunk egy helyen. Hozzátette, hogy azért kérdezi, mert attól tart, hogy otthagyta az x helyen. Az adott helyzet miatt lehetetlen, hogy nem tudja, hogy nem felejtett ott semmit.

Én arra gondoltam, hogy meg akarja tudni, hogy figyelek-e rá, emlékszem-e, hogy mi volt rajta - mert ha azt írom fogalmam sincs, akkor nyilván nem figyelek (ha meg azt írom emlékszem, az többfélét is jelenthet, pl. hogy mindenkire figyelek vagy jó a memóriám, de mégis valami). Persze, hogy emlékeztem. :)

Túlgondolom?

2022. júl. 5. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindketten túlgondoljátok.
2022. júl. 5. 22:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg a választ és kiderul
2022. júl. 5. 22:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Valszeg nincs meg a drága napszemuvege. Nem képzelnék ebbe többet bele
2022. júl. 5. 22:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Megírtam neki, annyit írt, hogy köszi - de holnap ő ott lesz azon a helyen, ott is megkérdezhette volna vagy felhívja őket. Meg holnapután megint ott találkozunk.
2022. júl. 5. 22:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem a napszemüveg hiányzik, hanem a rendes szemüveg (gondolom az sem volt olcsó), de talán mindegy melyik :)
2022. júl. 5. 22:38
 6/9 anonim ***** válasza:
36%
Ne akarj egy férfit, aki nem tud egyenesen közeledni, hanem esetleg így taktikazna. Szerintem amúgy se képesek rá, tulagyalod
2022. júl. 5. 22:42
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem valószínű. Amúgy még olvasni is rossz ezt az ostobaságot, amit köré építettél.
2022. júl. 5. 22:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem ostobább, hogy a hülyegyerek nem tudja, mi van a fején?
2022. júl. 5. 23:13
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ez tipikus női eszjaras, egy férfi nem tud így taktikázni
2022. júl. 5. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!