Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy sz...r alak az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy sz...r alak az ilyen?

Figyelt kérdés
Volt férjem autószerelő. Másfél éve nem volt hajlandó az autómat megcsinálni. Elhozni nem tudtam, mert a kulcsát és a forgalmit eldugta előlem. Most megfenyegettem, hogy feljelentés, ha nem adja vissza. Azt mondta, rendbe teszi, mert a közös gyereket abban fogom vinni. Azt gondoltam én naiv, hogy feléri ésszel, hogy üzembiztos autót adjon vissza. Erre kicserélte az ablaktörlő lapátot, meg rakott rá 4 gumit. Majd közli, hogy olajat kell cserélni, szét van rohadva az alja úgy, hogy az emelő alatt be fog szakadni, meg tönkre van menve a féltengely, szét van szakadva a gumiharang, meg ilyenek. És hát megérdemlem, mert hogy viselkedek vele. És nem fogja fel, hogy a saját gyereke életét is veszélyezteti.
2022. júl. 5. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Elvált nőként mondom, hogy elváltatok, nem köteles ingyen dolgozni neked.

Amúgy meg, ha a bírósági határozat ellenére nem adta oda az autót 1,5 éve, akkor akkor kellett volna reklamálni.

Nem ő veszélyezteti a gyereket, hanem te, ha tudsz a hibákról és mégis beleülteted a gyereket.

Már rég venned kellett volna másik kocsit vagy ha 1,5 écig megvoltál nélküle, akkor ezután is megfogsz.

2022. júl. 5. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez lenne a szakmám és lehetőségem lenne egy üzembiztos autót adni a volt feleségemnek aki azzal fogja hozni-vinni a gyermekünket akkor azonnal neki adnám.

De ha egy autónál már az alja is annyira szét van rohadva, hogy emelni sem lehet akkor az értelem szerűen azonnal bontó.

Én se ülnek bele, a gyerekemet mrg pláne nem ültetném bele.

2022. júl. 5. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly vettem egy autót. Elmondtam az eladónak hogy gyerekeket fogok vele vinni. Az alja olyan pöpec volt hogy nem latszodott hogy rozsdás. Két nap múlva mikor vittem szervízbe átnézetni, beszakadtak az emelési pontok. Purhab és alvázvédő volt az egész kocsi alja. Azonnal ment a süllyesztőbe.
2022. júl. 5. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A volt férjednek te mondtál igent, hahó...
2022. júl. 5. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem ingyen csinálta meg, az utolsó csavarig mindent felszámolt. Ja és azt elfelejtette közölni, hogy kiszedte a kocsiból az összes kötelező tartozékot. A pótkeréken kívül semmi nincs benne.

Természetesen keresek egy szerelőt és megcsináltatom.

Volt eddig autóm, egy rom, amit eladtam. Újat pedig nem tudok venni sajnos, mert nincs rá pénzem.

2022. júl. 5. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
#4 igent mondtam, mert akkor még nem tudtam, hogy egy velejéig romlott ember, aki csak addig hajlandó normálisan viselkedni, amíg bólogat neki az ember. Folyamatosan megfélemlített, kihasznált. Egyszer ellent mondtam és onnantól indult az igazi pokol.
2022. júl. 5. 20:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Milyen idős gyereketek van?

De az elmúlt másfél évben miért hagytad, hogy üljön rajta? Mivel jártatok eddig? Kicsinyes ember..

2022. júl. 5. 22:32
 8/8 anonim ***** válasza:

1,5 éve? Te vagy a hülye🤣🤣🤣🤣

Kihasználni is csak azt lehet aki hagyja magát!

2022. júl. 6. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!