Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány ilyen dolgokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány ilyen dolgokról beszél nekem azt mire véljem?

Figyelt kérdés
Jó haverságba vagyok egy csajszival úgymond, de soha nem volt köztünk semmi olyan. Bulizgatni, iszogatni, összejárni szoktunk, jóba vagyunk csak. Mostanában viszont ha beszélgetünk sokkal bizalmasabb dolgokat is megoszt irányomba mint régebben. Pl. menstruációs ügyei-bajai, napi gondok-dolgok, és feltűnően többször is méltat engem, hogy pl. milyen ügyes vagyok, milyen gyors vagyok ebben és abban, stb. stb. Ezeket mire véljem? Nem az a típus aki annyira közel enged bárkit is magához. Mit gondoltok? Valami megváltozhatott?
2022. júl. 4. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%
Kapcsolatot akar. Beéld szerethetett.
2022. júl. 4. 17:47
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Épül a bizalom.
2022. júl. 4. 17:47
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Két szó: friend zone

Igen, valami megváltoztatott. A barátnője lettél.

2022. júl. 4. 17:49
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
A meleg barátja vagy.
2022. júl. 4. 17:54
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
"milyen gyors vagyok ebben és abban" csak nem tudja a masztis 8mp-es rekordodat? :D Amúgy igen most kezdesz a "barátnője" lenni, már beengedett abba a közelségbe és úgy kezel.
2022. júl. 4. 17:58
 6/13 A kérdező kommentje:
Miért mondja hozzá, hogy amit elmond az nagyon bizalmas, rajtam kívül csak az anyja tud róla?
2022. júl. 4. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

A friendzone 1 szó.

A ratyi barátja lettél , kövi lépés szerintem az lesz , hogy kibeszélitek , hogy melyik pasi a helyesebb.

2022. júl. 4. 18:04
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 7-es írja, ha tőled kér tanácsot xy pasiról vagy veled akarja behozni magának vagy kibeszélitek, akkor menekülj :D
2022. júl. 4. 18:06
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem beszélünk pasi témáról.
2022. júl. 4. 18:11
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Jobban megismert, jobban bízik benned és azért mesél el már ilyeneket is. De ez szerintem is inkább csak baráti a részéről.
2022. júl. 4. 18:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!