Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A srác meleg vagy gyamoltalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A srác meleg vagy gyamoltalan gyáva nyúl vagy nem tetszem neki eléggé?

Figyelt kérdés
Már közel fél éve nézeget, de se egy szia, se egy mosoly, se semmi. Mint egy némafilm. De amikor meglát, olyan szúrós tekintettel néz le rám, 2 méteres, mintha egy késés gyilkos lenne és ki akarna nyírni a szemével. Múltkor kínomban már elröhögtem magam ezen, hátranéztem mosolyogva és egy fél percre rá ott volt utánam és figyelt. Akkor is már csak mosolyogtam, hogy bolond vagy ember?! Amikor ott állok cross fit edzésen, egyszerűen érzem magamon a tekintetét és amikor hirtelen odanézek, tényleg néz. Múltkor már kínomban röhögtem egy nagyot és feltettem az arcom mellé a kezem. Szerintetek miért csinálja ezt? Baromira idegesítő. Főleg azért is, mert nem történik semmi és nem tudom ezt mire vélni.

2022. júl. 4. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem kannibál és edzéseden nézi, hogy mit is főzzön ki belőled majd:DDD
2022. júl. 5. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
A rondo flegma csajokat en is szoktm nezni surun, olyan erdekes a fejuk plane ha cipo fejuk van lehet te is es o is ilyen :O
2022. júl. 5. 09:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Félénk, de hódítani akar.
2022. júl. 5. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem fogok odamenni hozzá. Max annyit megteszek, hogy mondok egy sziát és szépen mosolygok. De ez a max. Ha erre sem történik semmi, akkor bekerült a kis könyvemben, mint késés gyilkos 🙈😅
2022. júl. 5. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
*késes
2022. júl. 5. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!