Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet így párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet így párkapcsolatot , vagy akár barátokat is találni? Munka,edzés, háziállat és nyelvtanulás elveszi az időmet.

Figyelt kérdés
Heti minimum 4x edzek, 3x van nyelvoktatás online, kutyát ki kell vinni napi 3x. Együttélés egyelőre kizárt, mert örülök, hogy nyugalmam van. Esélyem sincs találkozni senkivel, főleg így,hogy műszakozok és folyamatosba járok. A tanulás nem tart örökké, de mindig az miatt kell sietnem vagy itthon lenni, mert órám lesz. Edzést meg nem fogok kihagyni senki miatt, számomra az fontos. Teremből is sietek haza így is.
2022. júl. 4. 12:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Most költöztem ide, 2 hónapja. Adjak még időt az egésznek? Első pár hétben a lakásrendezéssel voltam elfoglalva, aztán 10 napig nem edzettem, mert túlerőltettem a kezem és fájt. Már több időm lenne társasági életre, akkor tényleg nem volt.
2022. júl. 4. 14:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Nyelvtanfolyam az itthoni tevékenység, nem csoportos.
2022. júl. 4. 14:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Akinek gyakorizni van ideje meg komolytalan kapcsolatokat hajkurászni, annak lenne párkapcsolatra is, csak nem akarja.
2022. júl. 4. 14:19
 14/18 A kérdező kommentje:
Neten nem ismerkedek. Most lenne időm vagy lett volna , de voltam edzeni, meg órám lesz nemsokára. Este dolgozok.
2022. júl. 4. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Csomó ilyen lány van amúgy.

"A sosincs magamra időm"-nek hívom

Ez az a típus aki bár aktív életet él , nincs senki a közelébe aki megfognà ( eletvitelènek köszönhetően), majd nagy nehezen magányában ràfanyarodik az online társkeresőre.

Majd írsz neki, ő alig válaszol , mert "nagyon sűrű az élete". Majd nagy nehezen sikerül elhivni randizni , ahol kiderül hogy még csak nem is egymást keresitek.

Majd ha visszább veszel a tempóból , akkor megtalál a kapcsolat, addig is porgesd magad éjjel-nappal , de ne lépődj meg hogy egyedül vagy.

2022. júl. 4. 17:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Ezeken kívül nincs is más dolgom, csak sokan azt várják, hogy üljek velük és csináljam a semmit vagy filmet nézzek, ami nem köt le. Most délután is voltam kutyával nagy sétán inkább.
2022. júl. 4. 18:13
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Jah igen , a típus egyik kelléke a háziállat.

De azt amúgy megértem hogy nem szeretsz egy helyben ülni , azt én sem mondjuk.

Csak mondom , hogy ahogy ti hívjatok "pörgős" életvitellel is lehet , csak nehezebb ismerkedni.

Ilyen lányok szoktak leginkább alkalmi kapcsolatokban belemenni , mert a srác akinek igényei vannak a másik fele , nehezen tudja tolerálni hogy túl ritka a közös program , viszont a rossz fiúnak nincsenek ilyesfajta igényei , ideális egy ilyen nővel osszejàrni - nem baxogatja , és nem is kell magát vele lekötnie

2022. júl. 4. 18:20
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyen magadnak valo vagy
2022. júl. 5. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!