Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy férfina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy férfinak nincs jogsija?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőm amiatt nem szeretne kikezdeni egy férfival, mert szerinte nincs jogsija. Ez csak szerintem nagyon felszínes viselkedés?

Hozzátenném, barátnőmnek van jogsi és kocsi is és imád vezetni, ha valahova csak a lányokkal megyünk is mindig ő vezet(pedig mindannyiunknak van autója, jogsija)

2022. júl. 4. 07:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha valakinek ennyire fontos a kocsikázás, akkor nem miért ne várhatná el, hogy a másiknak is legyen? Mindenki az alapján szelektál, ami alapján akar. Még csak nem is a kocsit hiányolja, hanem a jogsit. Így semmivel sem rosszabb, mintha olyan pasival akarna összejönni, akinek mindene a túrázás/művészet/sport/akármi, amit ő is imád űzni. Csak a vezetéshez jogsi is kell, ez van.
2022. júl. 4. 07:55
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem gáz, az férjem sem tudott vezetni, mégis túléltük két gyerekkel 20 évig. De ugyanakkor a barátnődnek jogában áll, hogy meglegyenek a saját szempontjai, elvárásai.
2022. júl. 4. 07:56
 3/17 anonim ***** válasza:
90%

Sajnos így is túl sok férfinak van jogsija. Ez a gáz.

Nem baj, ha nincs, csak akkor olyan nőt kell találni, aki elfogadja az autómentes életvitelt.

2022. júl. 4. 07:57
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Pláne nem zavar úgy, hogy amúgy mennyi veszélyes sofőrt látok.
2022. júl. 4. 07:59
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is fontos szempont, nem is csak a jogsi, hanem a vezetési képesség is. Kitörölhetem a jogsival, ha fél beülni, vagy olyan béna, hogy én félek mellette. Nekem is van jogsi is, kocsi is, de sokkal egyszerűbb, ha mindkét fél tud vezetni egy hosszabb úton, tudnak cserélni, meg van az a biztonság, hogy ha én túra közben kitöröm a bokám, nem kell a kocsit az erdőben hagyni, hanem a párom hazahozza velem együtt, hogyha gyerek lesz, működhet a család két kocsival (jelenleg gyerek nélkül is kettő van és rohadt kényelmes) és bármelyik fél el tud ugrani a gyerekért pikk-pakk, ha gond van, vagy hozni, vinni tudja különóra, edzés, óvoda, iskola, mindketten tudják intézni hazafelé a bevásárlást, tehát nem minden egy ember nyakán marad örökre, amit nem kényelmes megoldani busszal.
2022. júl. 4. 08:01
 6/17 anonim ***** válasza:
31%

Igen! K*rva gáz!!!!! Az eletben le nem állnék olyan férfival, akinek jogsija kocsija. Nem, nem kell BMW és társai!

Btw:

Szerintetek gáz ha egy NŐNEK nincs VÉKONY ALAKJA?

Az egyik BARÁTOM amiatt nem szeretne kikezdeni egy NŐVEL, mert NEM VÉKONY. Ez csak szerintem nagyon felszínes viselkedés?

2022. júl. 4. 08:20
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

Nem.

Ettől függetlenül mindenki olyan szempontok szerint szelektál, amilyenek szerint akar. Legfeljebb egy hülyeség miatt szalaszt el egy egyébként remek kapcsolatot.

2022. júl. 4. 08:23
 8/17 anonim ***** válasza:
82%

Akkor kezdj ki velem, mert ket orszagban is van jogsim :)

38F incel

2022. júl. 4. 08:49
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem gáz, nincs ilyen általános kö9vetelmény vagy elvárás.

Aki nőnek ez feltétel - ám legyen. Joga van ilyen feltételt szabni, de elítélni vagy lenézni valakit amiatt, hogy nincs jogosítványa - ez már neveletlenség.

2022. júl. 4. 08:57
 10/17 anonim ***** válasza:
6%

Engem már a szüleim születésemtől vittek hoztak kocsival, ebben nőttem fel hogy egx ket autó az alap normális családban

Nekem 17 éves koromtól van jogsim és gyakorlatom is vezetésben

Pláne külföldön is éltem ahol minden külgöldi haveromnak(huszonévesek) is alap volt a kocsi és át is adták vezetni.

Ha én olyat látok hogy valaki 30 -40 és még se jogsi se kocsi, hát..

2022. júl. 4. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!