Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy férfinak nincs jogsija?
Az egyik barátnőm amiatt nem szeretne kikezdeni egy férfival, mert szerinte nincs jogsija. Ez csak szerintem nagyon felszínes viselkedés?
Hozzátenném, barátnőmnek van jogsi és kocsi is és imád vezetni, ha valahova csak a lányokkal megyünk is mindig ő vezet(pedig mindannyiunknak van autója, jogsija)

Sajnos így is túl sok férfinak van jogsija. Ez a gáz.
Nem baj, ha nincs, csak akkor olyan nőt kell találni, aki elfogadja az autómentes életvitelt.

Igen! K*rva gáz!!!!! Az eletben le nem állnék olyan férfival, akinek jogsija kocsija. Nem, nem kell BMW és társai!
Btw:
Szerintetek gáz ha egy NŐNEK nincs VÉKONY ALAKJA?
Az egyik BARÁTOM amiatt nem szeretne kikezdeni egy NŐVEL, mert NEM VÉKONY. Ez csak szerintem nagyon felszínes viselkedés?

Nem.
Ettől függetlenül mindenki olyan szempontok szerint szelektál, amilyenek szerint akar. Legfeljebb egy hülyeség miatt szalaszt el egy egyébként remek kapcsolatot.

Akkor kezdj ki velem, mert ket orszagban is van jogsim :)
38F incel

Nem gáz, nincs ilyen általános kö9vetelmény vagy elvárás.
Aki nőnek ez feltétel - ám legyen. Joga van ilyen feltételt szabni, de elítélni vagy lenézni valakit amiatt, hogy nincs jogosítványa - ez már neveletlenség.

Engem már a szüleim születésemtől vittek hoztak kocsival, ebben nőttem fel hogy egx ket autó az alap normális családban
Nekem 17 éves koromtól van jogsim és gyakorlatom is vezetésben
Pláne külföldön is éltem ahol minden külgöldi haveromnak(huszonévesek) is alap volt a kocsi és át is adták vezetni.
Ha én olyat látok hogy valaki 30 -40 és még se jogsi se kocsi, hát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!