Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkora baj hogy egy nyári...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora baj hogy egy nyári vékony fehér ingben öltöztem fel?

Figyelt kérdés

A mai szituáció: egy nyári vékony fehér inget vettem fel szoknyával mivel nagyon süt a nap. Sajnos az utóbbi években az erős napsugárzás miatt megszaporodtak rajtam az anyajegyek és pigmentfoltok (világos a bőröm) és így próbálok védekezni. Egy egyszerű nyári inget választottam ma, de máskor is vettem fel ingruhát hosszabb ujjakkal. Ez is problémás volt neki.

Elkezdett velem veszekedni, nyáron miért vagyok ilyen vastagon felöltözve és a problémám csak kreált az anyajegyekkel.

Mellékesen írom ez az ember jelentkezett az orvosira hogy másoddiplomát szerezzen ott.

Több éves kapcsolat én vagyok a nő

2022. júl. 3. 14:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
100%

#13:

A mai nap egy tökéletes alkalom arra, hogy kib.szad a pit.sába ezt a barmot.

2022. júl. 3. 15:26
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Egyutt eltek? Kozos kassza van ? Mi a terved ezzel a gyokerrel?
2022. júl. 3. 15:30
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el
2022. júl. 3. 15:55
 24/44 A kérdező kommentje:

Ha mindent leírnék novellát írhatnék ide. Van amikor a szülei autóját használja (az gázolajos) akkor szólt hogy ne bántsam az ülést (ne húzam előre) mert az úgy van beállítva ahogy anyukájának

megfelel. Ok nem bántottam.

2022. júl. 3. 16:12
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

"Most hogy már 30 vagyok maximum a 50-60 korosztályban keresgéljek az új pasinàl mert már nem vagyok már 20 éves"

Én erre mosolyogva annyit mondtam volna, hogy "Kihívás elfogadva".

A 13. hozzászólásban leírtak alapján sajnos tényleg bántalmazó kapcsolatban élsz.

A kérdésedből is sejtettem, hogy szinte biztosan nem az első alkalom, amikor nem fontosak neki se az érzéseid, se a döntéseidet nem tudja tiszteletben tartani, és még olyan kérdésben is kontrollálni akar, amivel az egészségedre lehetnek káros következményei, kockázatai.

A helyedben úgy lépnék ki ebből a kapcsolatból, mint egy lefelé húzó mocsárból, amiben már térdig benne vagyok.

2022. júl. 3. 16:18
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Egy nárcisztikus idiótával vagy együtt, csak szólok hogy ennél rosszabb lesz. Még 10 év és nem lesz személyiséged. Viszont úgy gondolom hogy ők jó módban élnek, ami téged vonz. Szóval te döntöd el, én előre megjósolom a sorsod: benne maradsz, mert néha normális, ilyenkor azt érzed hogy kényelmes a kapcsolat, azt a pár kellemetlen szitut meg ki lehet bírni.

Majd kérdezd meg azokat a 40 körüli nőket is, akik anno ugyanígy gondolták. Gyengének is tartalak, ugyanis ha nem lennél az, akkor már régen, önerőből leléptél volna. Ez most nem hibaként írom, csak jelzőként. Ha maradsz, sosem lesz jó életed, a boldogságot nem keverem ide, mert az teljesen más mint amit a köznép annak gondol.

2022. júl. 3. 16:28
 27/44 anonim ***** válasza:
7%

És most mi ezzel mit kezdjünk? Világos, hogy azért nem hagytad el eddig mert látod benne az anyagi biztonságot es jólétet. Meg persze ott a kocsi is. Már csak ezek miatt sem fogod otthagyni, legyen veled akár milyen bunkó. Hisz nektek ez kell. Diploma, lóvé, kocsi. Amikor majd kék-zöldre veri a fejed az már nem fog számítani :D.

Másrészt: ha ennyire szarul érezned magad vele már rég leléptél volna. Tisztában vagy vele, hogy bánt téged, megaláz, háttérbe szorít és elnyom. De te mégis vele vagy. Mert szereted ugyebár. Vagyis a pénzt es a jólétet szereted. Őt már annyira mégsem. Ha egy bolti eladó lenne már rég leléptel volna tőle :D. Cseppet sem tudlak sajnálni. Amíg ezt eltűröd mindent megérdemelsz ami veled törtenik.

2022. júl. 3. 17:24
 28/44 A kérdező kommentje:
Külön vagyunk anyagilag. Az autó pedig egy teljesen átlagos autó. Azt az 1 milliót pedig nem egyben adta és ahogy írtam vissza szerettem volna adni.
2022. júl. 3. 17:47
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Azt kéne tudatosítanod magadban, hogy ő nem azért szólt meg, mert buta lenne, és nincs képben a UV veszélyeivel. Azért csinálja, hogy kontrolláljon. Azért is beszólna, ha túl rövid, ha túl zöld, ha túl kék, ha túl átlagos. Mindegy, csak az önbizalmadat rombolja. Nem azért utalja vissza neked állandóan a pénzt, mert hű, de nagyon szeret, meg milyen nagylelkű, hanem hogy sakkban tartson, hogy hozzád vághássa, hogy bezzeg ő. Azért furikázott, mert így elhitethette veled, hogy miatta szerezted meg a diplomád. Pedig azért ez nem egy nagy dolog, évente több ezren megoldják ezt úgy is, hogy nem furikázták őket, biztos te is megoldottad volna. Azért mondja, hogy 50-60-as faszik között keresgélhetsz majd, mert te egy tökéletes lábtörlő vagy neki, és ő találna nehezen még egy ilyen csajt. Kezdhetné előlről a lelkileg tönkretevést.

Szóval ez a pasas téged minél inkább le akar húzni lelkileg. Én nyitnék egy új bankszámlát, amit ő nem ismer, felvenném a tartozásom, és megszüntetném a meglévő bankszámlát. Bemennék az ő bankjába befizetni a számlájára a tartozást (hogy legyen róla papír), aztán soha többé nem látna.

2022. júl. 3. 17:53
 30/44 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy a baj, ami azt illeti. Ez az ember nárcisztikus jellem, téged keményen kontrollálni akar. Le akar nyomni azért, hogy fent érezze magát. Ebben az életben soha, semmi nem lesz jó, bármit is fogsz csinálni. Főleg ha netán gyereket szülsz neki és ki leszel szolgáltatva, akkor fogja kimutatni a foga fehérjét igazán. Szerintem akkor meg is fog verni. Megcsalni meg tuti meg fog, hacsak nem csal már most is. Én elbúcsúznék tőle örökre, néznék valami normálisabbat. Minél tovább vársz, annál kisebb az esélye kifogni a korosztályodban egy független, gyermektelen férfit. Gondoldd át, minden perc drága, főleg ha a te életedről van szó. Amiket leírtál, azok nagyon intő jelek, tapasztalatból mondom.
2022. júl. 3. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!