Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez azt jelenti, hogy bottal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez azt jelenti, hogy bottal se nyúlna hozzám?

Figyelt kérdés

Tegnap egy társaságban (4 fő) beszélgettünk, majd szóba került, hogy a saját albimban van hogy meztelenül flangálok. Erre az egyik csaj azt mondta, hogy "akkor random inkább nem látogatlak meg..."

Ez azt jelenti, hogy undorodik úgy tőlem? Tehát ha így kijelenti, meztelenül inkább nem látna ez rossz jel?

23F

2022. júl. 2. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar meztelenül látni

Ennyi

2022. júl. 2. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az így jártam anyátokkal "csupasz pasit" ne játszd meg vele inkább

kövér vagy , testi hibád van , mennyi felesleg van rajtad?

2022. júl. 2. 13:21
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Én rávágtam volna, hogy "nyugodtan jöhetsz bármikor, de csak ha te is levetkőzöl"
2022. júl. 2. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Nőknek amúgy sem 'illik' olyat hangoztatni vegyes körben, hogy megnéznék a pasit meztelenül. Egy férfitól okés a kijelentés pl egy ilyen esetben, hogy "hm, mikor is leszel otthon egyedül..? ;)", de egy nőnél ez furán venné ki magát. Szóval azt akarom mondani, hogy sokkal jobb reaciót akkor sem kapnál, ha tetszenél neki. De neki valószínűleg nem te vagy az esete.
2022. júl. 2. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi rosszat nem jelent. Egyszerűen nem szeretné sem téged, sem önmagát zavarba hozni.

N

2022. júl. 2. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
8%

Nekem sértő is lenne az egész.

Kb mint a szatírok.

2022. júl. 2. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
A nők másként gondolkodnak. Ezt miért olyan nehéz felfogni? Te gyerekként is meztelenkedtél már anyád előtt is! Ők többnyire csak felöltözve mentek ki az apjukhoz, tesójuk előtt is szégyellősek voltak.
2022. júl. 2. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Hallod kérdező, miért nem fogod fel? A nők másképp gondolkodnak. Íme:

[link]

2022. júl. 2. 15:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A lányok máshogy működnek. Ha te ezt mondod, azt jelenti általában. De a nőknél ha nem mondják az jelenti azt, hogy akarnának téged. Ez inkább azt jelenti, hogy..., ilyen szociális dolog, hogy a mesztelenség ismerősök közt tabu.
2022. júl. 3. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!