Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van belőled mondatom után, fog keresni vagy nem?
Szobahozta az exet, valami olyasmit mondott , hogy akkor maradt abba az eleteben a kalandozas amikor megismerte ot
En erre nagyon idegesen lettem, a tudat miatt is hogy fontos volt neki az a lany talan feltekeny lettem, es amugy is minek hozza szoba az exet mikozben velem beszelget "ismerkedik"? Nem a semmibol irta, hanem a kalandozasrol beszeltunk hogy regen milyen volt o, es kerdeztem mikor maradt abba es az volt a valasza amit irtam
Megirtam neki hogy elegem van beloled, de az a durva hogy eszre se vette hogy mi miatt irom ezt
Es annyit irt oke
Azota nem beszelunk en biztos hogy nem irok neki es nem tudom hogy o fog e. Talan eltuloztam en beszelni akarok vele ugyanugy de nagyon rossz erzes volt ez az egesz
Szerintetek fog keresni?

Ertem, ez tipikus női dolog.
Egy " Ertem " el elvan intézve 😂
Nem értesz semmit kérdező, isten óvjon minden férfit tőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!