Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek milyen öltözködési stílus jön be a nőkön leginkább?
Figyelt kérdés
Képeket is linkelhettek.2022. jún. 29. 22:13
11/24 anonim válasza:
Egyberészes, feszülős. Sima egy színű. Comb középig érő.
12/24 anonim válasza:
Hát nem az a trampli billie eilish divat, amit most tolnak az biztos.
Egy csaj ma már elegánsnak és nőiesnek néz ki szűk farmerben és a méretének megfelelő egyszínű pólóban eközött a sok bohóc között.
Alapvetően nem vagyok válogatós, szeretem a sportos-edzős ruhát, a kis betűrt önzés-magassarkús jogászos stílust is és a szomszédlányos farmer-pólót is, amíg az megtartja a nőies alakot.
De rönknek meg háromszor akkorának öltözni fagyiszínekben túlmegy minden határon.
13/24 anonim válasza:
inges-magassarkús*
Nem tudom, hogy lett ebből önzés, bocs xD
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
16/24 anonim válasza:
Kb. mindegy, csak divatos ne legyen.
18/24 A kérdező kommentje:
#14 az "undi" kategóriába soroltak szerintem is elég trógerek!
2022. jún. 30. 12:41
19/24 anonim válasza:
Mikor leírod a véleményed, mert az volt a kérdés és leszavanak :D :D :D :D
20/24 anonim válasza:
#19 Itt ez a szokás. A sok birka nem az alapján szavaz, hogy hasznos-e a válasz, hanem hogy egyetért-e. Nézd meg a politika kategóriában a "kire szavaznál" kérdéseket, eklatáns példa erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!