Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így egy férfi ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így egy férfi ?

Figyelt kérdés
Közös ismerős látásból tudom ,hogy ki ő . Tegnap egymással szembe mentünk el, amíg vártuk ,hogy zöld legyen (amikor én mentem át az út másik felére ,jött velem szembe irgarmatlanúl ki húzta magát és nagyon kemény pasinak mutatkozott (de addig semmi).Miért csinálta ezt ? Közben pedig rám se nézett.32n
2022. jún. 29. 11:06
 1/7 anonim válasza:
21%
Meg akar kúrni.
2022. jún. 29. 11:08
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Te írtad/írod ki az ezer rád nem nézős szomszédos kérdést is, mi?
2022. jún. 29. 11:19
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Biztosan humorista és egy jelenetet gyakorolt.
2022. jún. 29. 11:32
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
Aztán te honnan tudod, hogy mennyit vagyok itt és dolgozom-e? :D De te biztos jobban ráérsz, ha az ember alig jön fel ide, de minden 2. kérdés ugyanaz. "Gyökér" :)
2022. jún. 29. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező milyen választ vàrsz egyetlen hatàsra?

Mikor pontozol fel, ha azt mondom nem èrdekled , vagy azt hogy el akar venni, azért feszített?

2022. jún. 29. 11:34
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Látott mögötted egy vonzó nőt és azért húzta ki magát. Ezért nem téged nézett.

Felteszel egy ilyen értelmetlen kérdést a nagy semmiről és még gyökérnek mered hívni a másik válaszolót? Állíts már magadon, hátha sikerül kevésbé primitív hatást elérned ennyi idősen...

2022. jún. 29. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem meg ha nem ment mögötted egy vonzó nő akkor valószínűleg neked feszített .Nem kell tulkomplikàlni .
2022. júl. 6. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!