Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Exem sok év után rámírt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exem sok év után rámírt, hogy mi van velem. Te mire gondolsz ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Kb. 1 éve elvette a mostani feleségét. Kérdeztem tőle, hogy honnan jutottam eszébe? Erre annyit írt, hogy végiggondolta az életét, és én a jó dolgok közé tartoztam. Te mire gondolnál?

Csak unatkozott?

2022. jún. 28. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

"Erre annyit írt, hogy végiggondolta az életét, és én a jó dolgok közé tartoztam"

Első blikkre azt mondanám, hogy ez egy trükk és talán abban reménykedik, hogy lehet még köztetek valami. Viszont az is elképzelhető, hogy lett egy olyan betegsége, ami elgondolkodtatta és tényleg csak annyi a történet, hogy akik jók voltak hozzá, azokat most megkeresi. Voltam hasonló helyzetben és azért írt rám az illető, mert rákos volt. Igaz, nekem ezt nem mondta el, csak leveleztünk, hogy kinek hogyan alakult az élete, illetve leírta, hogy milyen jó embernek tartott mindig, aztán egyszer csak már nem írt. Az üzenőfaláról tudtam meg, hogy elhunyt, tüdőrákban.

2022. jún. 28. 17:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

- újra akarja kezdeni

- kérni akar egy szívességet / dolgoztatni akar

- MLM-es szarokat akar rád tukmálni

2022. jún. 28. 17:29
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Magányos,rossz a házassága.

Vagy csak simán be volt rúgva, és már bánja hogy rádìrt.

2022. jún. 28. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet, hogy igazat mond. Nekem is van olyan exem, akivel szép kapcsolatunk volt, de elváltunk, aztán pár évente ír, hogy vagyok, mi van velem, de semmi több. Szerintem nincs ezzel gond :)
2022. jún. 28. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen beszélgetnék bármelyik exemmel mert miért ne kíváncsi alapon kivel mi újság lehet. Egyiktől sem akarnék semmit. Anno én próbáltam barátként lezárni a dolgot de volt aki nem volt vevő rá éa volt akivel csúnya szakítás volt de attól tőle is megkérdezném mi van vele. Nincs ebbe szerintem semmi.
2022. jún. 28. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!