Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez, mit tegyek ellene?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy ha tetszik egy lány és odaérek, hogy megszólítsam, már legtöbbször el se kezdem, mert sejtem a kimenetelt, és úgy vélem felesleges erőfeszítés lenne. Pedig engem nem valami kövér kockafejű akárminek kell elképzelni. Miért vagyok ennyire mulya? Vagy csak piedesztálra emelem a "puncit"? Vagy egyszerűen nem bízom magamban, nem vagyok benne biztos, hogy bejönnék akárkinek is? Miért van az, hogy átnéznek rajtam a lányok? Lehet , hogy nem néznek át, de ezt először bizonyítani kéne valakinek :(

20F

2010. szept. 20. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
légy férfi és merj leszólítani egy klányt. csak a lány ne legyen egy hisztis plázacica.
2010. szept. 20. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:
miért kell ezt a kérdést naponta feltenni?
 3/4 anonim ***** válasza:
 4/4 anonim ***** válasza:
majd ha nem teszel fel ilyen kérdéseket akkor nem néznek át rajtad a lányok...
2010. szept. 20. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!