Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? Nem érdemlem igazán?
Ismerkedési fázisban vagyunk 3 hete.
Tegnap este láttam eltűnt mesanagerről 1 fel órára aztán feljött ujra de nem olvasta el az előző uzenetem. Kb negyed oranekt rairtam hogy hahó meg kérdőjel végig több mint 1 óráig fent volt és el sem olvasta.
Ma reggel meg mintha mi sem történt volna meg sem magyarázta úgy ír mintha minden oké lenne.
Ez mi lett volna mégis?

Hogy az üzeneteidre miért nem válaszol, azt nem tudom, de sose vedd készpénznek, amit a messenger jelez. Nem egyszer jártam úgy, hogy órákig a kezemben sem volt a telefon és online voltam.
Azért, ha egy jó tanácsot elfogadsz, érdemes megvárni a választ és nem negyed óránként ráírni valakire (főleg nem úgy, hogy hahó), mert ez engem pl. nagyon zavarna. Magadat hozod kellemetlen helyzetbe!

A mikulásnak is írsz és őt is sürgeted? :DDD
Hívd fel telefonon--beszélj vele szóban, mint dedóskodsz---nevetséges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!