Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Hölgyek, hogy tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Hölgyek, hogy tetszenek a hosszú hajú férfiak?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy mi a véleménye manapság a nőknek a hosszú hajú pasikról. Hosszú alatt váll alá érő hajat értek. Kort és nemet is írjatok a válasz mellé. :-)

2022. jún. 22. 23:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A hosszú haj a zsánerem. Persze tudom a rövid hajat is esztétikusnak vagy vonzónak találni, de a hosszú haj sokkal vonzóbb. 22N

(Nem kérek privit, van párom akinek viszont rövid a haja :c )

2022. jún. 23. 08:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben jól áll neki, ápolt, egészséges, akkor tetszenek (most, hogy példát hozzak fel, MagyarLincoln youtubernek sztem jól áll, egészséges haja van, látszik, hogy foglalkozik vele, vagy Tóth Attila rockénekes/musicalszínésznek, vagy James Bay énekesnek). De van olyan eset, amikor nem tetszik, mert nem előnyös. Pl. van 2 szál haja kb. az illetőnek, annyira vékony, de csak azért is lenöveszti, "mert az úgy zorall, mert én rocker vagyok", vagy csak növeszti a vakvilágba, semmi forma, ápols. Vagy ha nagyon szöszös valakinek a haja és nem képes kezelni - ott sokkal előnyösebb tud lenni egy rövidebb haj. És még valami: ha valaki nem mossa rendesen a haját, és csatak zsír, az hosszú hajon jóval feltűnőbb. Volt pl. gimiben egy osztálytársunk, akinek többen is mondtuk, hogy vágassa már le a haját, ha már mosni nem akarja, mert nagyon gázul áll neki... és erre ott picsogott, hogy a hajmosás macera, 2heti 1x akarja csak, de a rövid az nem elég különleges. Ja, így meg különlegesen igénytelen és ocsmány volt :D.
2022. jún. 24. 12:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak az apakomplexus beszél belőlem, de nekem bejön. Nyilván tudni kell viselni.
2022. jún. 24. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete láttam egy srácot olyan szépen csillogó, dús, hosszú hajjal, hogy már csak azért is elraboltam volna :D Egyébként nyilván sok múlik azon, hogy hogyan áll az illetőnek, ápolja-e rendesen... Stb. De egy ápolt, hosszú haj, ami illik az illető arcához abszolút plusz pont.

31/N

2022. jún. 24. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!