Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az utcában lakó srác? 22/L
Van egy srác az utca végén, akit nagyon helyesnek találok. (Szülei laknak már csak itt szerintem, ő elköltözött) szóval ritkán szoktam látni, ha jön az anyjához.
Bejelöltem facebookon, ő pedig visszaigazolt és ennyi. Nem tudom van-e párja, egy profilképen kívül semmi nincs kint neki.
Annyit tudok hogy 30 éves.
Hogy lehetne felhívni magamra a figyelmet? Mivel nem szomszéd ezért nem megyek oda hozzá bemutatkozni értelem szerűen. Facen is is ciki neki,lehet van párja aztan rajtam röhögnek majd. Sőt lehet be se jövök neki. Olyan reménytelen a helyzet. Sose fogom megismerni.
"A férfi dolga a kezdeményezés"
Ezzel az erővel akkor menj apácának. A srácnak halvány fogalma sincs róla, hogy neked bejön, mégis miért kezdeményezne?!
Most alig találkoztok. Ha ráírsz messengeren, mi a legrosszab, ami történhet? Továbbra sem fogtok találkozni. Akkor mi van?!
#12:
"Ha épp nincs csajod, az alagutam szívesen várja a vonatodat"
#15:
"Gyere, játszunk motorost: te leszel a dugattyú, én meg a henger!"
"Van kedved hálószoba-billiárdhoz? A cél, hogy a golyók kívül maradjanak és a dákó kerüljön a lyukba"
"Legyél a mókus és tedd be a makkodat az üregembe"
Nem is tudom, hol hallottam, de tetszik:
"Nem a megismerkedésnek kell romantikusnak lenni, hanem a kapcsolatnak."
Magyarán utólag tökmindegy, hogy ismerkedtek meg, ha jó a kapcsolat, de ha nem ismerkedtek meg, akkor nem lesz semmi.
Miért ciki írni valakinek? Soha nem írtál rá még senkire? Miért gondolod, hogy kizárólag az a természetes, ha neked írnak? Miben vagy más, mint a többi ember? Szerintem semmiben, is ugyanúgy természetes ha te írsz másnak, mintha rád ír valaki.
Szerintem sokkal jobb tenni valamiért, mint csendben a sarokban szenvedni és agyalni rajta. Ugyanakkor ha te nem vagy hajlandó cselekedni, akkor engedd el és várd meg mire lesz olyan más személy, aki kezdeményez nálad.
18!
Megszoktam hogy nálam kezdeményeznek a férfiak, nem pedig fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!