Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi hivogatott hetekig,de nem vettem fel neki a telefont.Pár napja úgy döntöttem,hogy na jó visszahívom én.beszéltünk is pár szót.Azóta nem keres és nem válaszol az üzeneteimre.Miért?
Én azért a pasi helyében ezek után egy egész estés cumira használták volna. Utána "jó utat, vezess óvatosan"
Ezt érdemelted volna, még korrekt is volt az a f@sz. Hivogasd hetekig, majd rájössz az íratlan szabályokra pár f@sz után. Még nem vagy elég érett...
Ő nem jatszmazott veled, nem o az akivel jatszamznod kellett volna. Egy normalis ferfi vagy no, amint erzi hogy jatszanak vele, abba hagyja a dolgot mert van buszkesege. Itt ez meg is tortent.
Akkor lenne hulye ha ezek utan nem ignoralna. Amikor visszahivtad csak azert beszelt veled, mert benne van annyi tisztelet amennyi benned nincs
Bár a kérdés szerintem trollkodás, azért sok hasonló gyökér, beteg lelkű állat futkos köztünk.
Jól beledöngölnek a földbe, rúgnak beléd még kettőt, aztán egyszer csak gondolnak egyet és jelentkeznek. Aztán amikor nincs válasz, csodálkoznak, vajon miért is utálja őket mindenki.
Tudod, a beképzelt, jellemtelen embereket senki sem szereti. Csak szólok...
És amit te csináltál, az nem volt játszmázás? Dehogynem... ugyanolyan hülyeséget csináltál te is.
(nem játszadozásról van szó, hanem játszmázásról. Van erről szép könyv, Eric Berne: Emberi játszmák. Tessék elolvasni és tanulni!! Amíg játszmázol, addig alkalmatlan leszel bármilyen emberi kapcsolatra. Tessék abbahagyni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!