Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác állandoan bámul a suliba . De nem jelölt be facebookon msnre se vett fel..Szerintem tetszem neki.Több hete csak szemezünk ..akkor most mit akar tőlem? vagy én tegyem meg az elsőlépést?
15/L
2010. szept. 19. 21:38
1/12 anonim válasza:
Úúúú hát nem jelölt be fééésszzbúúúkon, akkor elfelejtheted. Ennek már mindegy, ráadásul msn... kész szerintem biztos nincs esélyed.
2/12 Kamuuu válasza:
Első xDDDDD na gecc :D:D igen hát ez a mai világ:D pedig 15 éves vagyok még se értem xDDD lehet félénk a srác beszélgess vele te:D
3/12 A kérdező kommentje:
Jó igen , nálam is az a fontosabb hogy élőbe jöjjön oda de élőbe se mer odajönni :(
2010. szept. 19. 21:43
5/12 Kamuuu válasza:
Tedd meg te az első lépést igen.Ha ő nem kezdeményez akkor neked kell tenned valamit ha neked is bejön :$$$:D:D velem ilyen sose lesz XD 15/F:D
6/12 anonim válasza:
azta krvaaaaa!!!!de nagy gondok vannak gecc :D
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek..az utolsó mg lmeht a francba..igen ilyn gondjaim vannak ..ha nem teccik valami takarogy
2010. szept. 19. 21:48
8/12 anonim válasza:
menj a pcsába :D
tanulj meg írni ! lemaradtál a nyelvtan órákról vagy mi ?
9/12 anonim válasza:
Nyelvtan órán szemezgetett!:D
Bocs ezt nem hagyhattam ki!:)
10/12 A kérdező kommentje:
annyira bírom az ilyneket akik csak ugatni tudnak és segíteni nem....amugy mg sz*r a billentyűzet a laptomon segggfej.
2010. szept. 19. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!