Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szól le szinte mindenért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szól le szinte mindenért, ha elvileg szeret?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem a barátom viselkedését. Eleinte sok jót mondott rám. De így 1 év után inkább rosszat, és ezt valahogy nem értem. Ha az elején szinte tökéletes voltam neki, már miért nem vagyok jó? Összehasonlított egy kolléganőjével akivel egy irodában dolgoznak, hogy aztán neki milyen nagy melle van, nagyobb, mint nekem. De utána kijavította magát, és azt mondta, hogy én sokkal jobban nézek ki, mint a kolléganője.

De utána mondta, hogy mivel az a nő tanult, én pedig nem (nekem csak szakmám van, nincs diplomám), így én nem vagyok annyira okos, és hogy mivel nekem kevés eszem van, így ő nyugodtan át tud engem rázni.

Ezért én nagyon megharagudtam, mire ő mondta, hogy velem viccelni sem lehet, és hogy ő is belátja, ha ő tőle más jobb valamiben.

azért is megszól, ha olcsóbb dolgot veszek, akkor meg nincs igényem, ha meg kicsit drágábbat, akkor én csak a pénzt tudom verni.

Csináltunk mindketten egy bizonyos dologról képeket, mire mondta, hogy az ő képei sokkal jobban sikerültek, mint az enyém. Szerinte nekem nincs önkritikám. De azt szinte mindig elmondja, hogy szeret. De akkor sem értem ezt az egészet.

2022. jún. 20. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

1. Ez felnőtt párkapcsolatok rovat

2. Elmúlt a rózsaszín köd...good morning!

2022. jún. 20. 10:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbálja lerombolni az önbizalmad, hogy magához láncoljon. Tipikus mézesmadzag. Menekülj, amíg teheted, vagy azon kapod magad, hogy ott állsz egyedül barátok nélkül, két gyerekkel és remegsz, amikor nyílik az ajtó.
2022. jún. 20. 10:59
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"Összehasonlított egy kolléganőjével akivel egy irodában dolgoznak, hogy aztán neki milyen nagy melle van"

Hogy mivan? Ez ugye kamu? Küldeném egyből a kolleginához bőröndben a cuccaival együtt...

2022. jún. 20. 11:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez már csak rosszabb lesz, de jobb nem.

Készíti elő, hogy Te köszönj el, ne ő, hiszen ő "ártatlan".

2022. jún. 20. 11:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Totálkárosra rombolja az önbecsülésedet. A magad érdekében mondom h ne folytasd ezt. Meg a későbbi kapcsolatodban is szívni fogtok azzal hogy a te önbizalmadat kell majd helyreállítani..
2022. jún. 20. 11:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Ő nem akar szakítani, rákérdeztem.
2022. jún. 20. 11:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6. Az ilyen emberek sokszor ragaszkodóak. Folyamatosan leépít, rombol de elhagyni nem akar. Tipikus eset. Ettől még óriási felkiátójel önmagában az hogy a külsődet hasonlítgatja másokéhoz!
2022. jún. 20. 11:18
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy nem akar szakítani, mert kell neki egy állandó p*nci akitől folyamatosan megkapja a szexadagját. Az elszólásain meglátszik, hogy "többet várna el tőled", másokhoz hasonlítgat. Nem olyan vagy ahogy ő ezt elképzelné, de mivel kell neki egy állandó partner, hogy ne legyen egyedül (közös programok, szex miatt) ezért jobb híján te is jó leszel.

Amikor jelzed neki, hogy ez neked rosszul esik, akkor meg gyorsan visszavesz a beszólásaiból, nehogy elveszítse az állandó szexpartnerét.

Jó sok ilyen "kapcsolat" létezik, nem a tiétek lenne az első.

Ha meg igazán szeretne, akkor nem mondana ilyeneket neked.

2022. jún. 20. 11:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem akar, te pedig nem akarod, hogy tönkre tegyen, ha nem érzed jól magad, és tudatosan ilyen baromságokat csinál szándékosan, hagyd ott a gcibe, megindokolnod sem kell.
2022. jún. 20. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert elvileg szeret, és nem gyakorlatilag.
2022. jún. 20. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!