Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 évesek ti hol "tartotok" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 évesek ti hol "tartotok" a párkapcsolatban? Együttélés, házasság, gyerek?

Figyelt kérdés

Ennyi idősen hol tart a többség, hol kéne tartani?

Nekem barátnőm sincs, sőt még komoly kapcsolatom sem volt sajnos.

2022. jún. 19. 09:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Augusztusban leszek 25, van már házasság, gyerek is.

Alapvetően sosem voltam ez a bulizós fajta, mindig inkább családra vágytam. A gyerekvállalás rengeteg feladattal és lemondással jár,én megértem ha valaki később akarja.

2022. jún. 19. 10:42
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

25 évesen még csak 2 év 2 hónapja voltam egyedül, szex nélkül. Bár sejtettem, hogy ez már végleges (előtte sem voltam kelendő...), de még élt bennem valami halvány reményféle, hogy hátha mégsem, csak túl negatív vagyok.

Nos, 2 hét múlva leszek 31, a helyzet változatlan. Jelenleg 2 nős pasira ácsingózok, hogy végre szexhez juthassak, de esélytelen.

2022. jún. 19. 10:45
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Együtt élünk, gyerek még nincs
2022. jún. 19. 10:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

8 éve vagyunk együtt, jövőre tervezünk házasodni, utána lakást venni, amint tudunk, gyereket meg majd olyan 4-5 év múlva. Most lesz hat éve, hogy együtt élünk, de ebből 4 év koliban volt, egy lakótárssal, szóval saját háztartásunk egy éve van.

Ennyi idős ismerőseim között teljesen vegyes, ki hol tart, sokan házasodnak mostanában, egy helyen született gyerek is, talán a legtöbben kapcsolatban élnek vagy keresik azt, de vannak páran, akiknek hozzád hasonlóan még semmi sem volt, vagy csak nagyon régen.

2022. jún. 19. 11:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 24 vagyok, túl egy 7 éves kapcsolaton és évek óta tinglitangli "kapcsolatokkal".

Szóval most egyedül.

24N

2022. jún. 19. 11:24
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
2 éve vagyunk együtt a párommal, együtt élünk saját házban, van két kutyánk akiket gondozunk mint a gyerekeket, gyakoroljuk rajtuk a felelősség vallalast. Egyelőre nem kérte meg a kezem, de én már szeretném, ő is azt mondta hogy nemsokára sor kerül rá de meglepetést akar. Úgyhogy várok.
2022. jún. 19. 11:51
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Két éve voltam ennyi, akkor házasodtam 5 év kapcsolat után. De én nő vagyok.

Szerintem a férfiak nagy része még nem itt tart ebben a korban, mert az ilyen idős nők átlag 4-5 évvel idősebb férfiakkal vannak kapcsolatban. A férjem is 23 volt mikor találkoztunk, előtte neki sem volt komoly kapcsolata.

2022. jún. 19. 11:51
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
26 vagyok, nekem se volt még senkim. Van ilyen más is ne aggódj emiatt.
2022. jún. 19. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
5 éve vagyok kapcsolatban, 3 éve élünk együtt, idén volt az eljegyzés és jövő nyárra tervezzük az esküvőt. Ismerősi körömben is egyre gyakoribb az eljegyzés, a gyerek még nem annyira, az gondolom majd pár év múlva lesz sokaknál. De ez persze nem azt jelenti, hogy aki nem itt tart, az rossz. 25 évesen még senki sincs elkésve ezekkel.
2022. jún. 19. 13:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Sehol sem tartok szűz vagyok és még nem is csókolóztam sőt még egy lány kezét se fogtam soha.

25/F

2022. jún. 19. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!