Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy túlsúlyos, nem túl szép nő izmos, helyes férfit akar magának, az rendben van?
Nem, nem vagyok "sötét", ami azt illeti meglehetősen nagy az esély rá, hogy sokkal okosabb, műveltebb, képzettebb vagyok nálad (pl. Mensa tag vagyok, mert az IQ-m 130 feletti és még sorolhatnám).
"A szintezés szintén az incelek mániája. Nálunk nőknél 2 𝘀𝘇𝗶𝗻𝘁 𝘃𝗮𝗻"
Nincs több kérdésem :D.
#13! Akkor nem biztos, mert nekem is magasabb. Ez semmit nem jelent ebben a kérdésben. Szociálisan biztos előrébb járok, legalább is nem nekem kell itt vergődnöm, hogy erőszakkal akarok pasit szerezni.
Kész szerencse, hogy nincs több kérdésed. Normálist úgyse tudtok feltenni, ostobát meg épp eleget írtok, még sokat is. (Hátha a csökkent agyatok befogadja, a ti értelmi képességeteknek megfelelően is leírom: Barátnőm pasija a barátnőmnek tízes, nekem egyes. Hogy lehet ez? Akkor ötös szintű? Ezek szerint az átlagos pasiknak is van nőjük, tehát megdőlt az elméletetek. Vagy egyes? Akkor szintén megdőlt 🤔)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!