Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kimászni egy manipulator...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimászni egy manipulator férfi csapdájából?

Figyelt kérdés

Pontosan tudta,hogy sebezhető vagyok.Nagyon nehezen,de megnyíltam neki mert borzasztó kíváncsi volt.Kedves volt,jólesett,hogy valakit erdeklek.Kitarto volt és én azthittem szeret.Lefekudtem vele

Nem is egyszer.Elhitette velem,hogy ez több mint szex.Elhitwtte velem hogy mi össze tartozunk.Aztqn elkezdett jatszmazni.Probalt feltekennye tenni,ha nemet mondtam elérte hogy én érezzem magamat rosszul.Az állítólagos legjobb barátnője akit a testvérekent állított be kiderült,hogy már volt köztük valami.Ezt is úgy alakította hogy az én hibam legyen ahogy érzek.Felhasznalta ellenem,hogy nincsenek barátaim a sok csalódás miatt.Felhasznalta hogy panikbeteg vagyok.De előtte mindent megadott.Szavakat,tetteket,amiket kell hogy azt higyjem,végre valakinek fontos vagyok.Nehez elkerülni,mert egy szakmát tanulunk.Mindenki azt hajtogatta,hogy be jövök neki,hogy ő jó fej,közben idővel kitisztult milyen ember is O.Hogy mindenbe belesuol,egy perc néma csendben nem tud lenni.Az az igaz,amit ő állít,amit más mond az hülyeség.Nem tud egyhelyben ülni mindig pörög,hajszolja a pénzt és előrébb tartja bármelyik embernél meg is sok ismerőse van.Mindig mindenkivel barátkozni és beszélgetni akar.Erdeklodest mutat ,de O sosem árul el magáról semmit.Elszurtam..es most próbálok az egészből kikerülni.Megirtam neki hogy ne keressen.Egy hónapig hagyott ,nem is láttuk egymást

Aztán nem rég újból,mintha mi sem történt volna ,rám írt hogy nem kell egymást utalni és nem akarja a feszült hangulatot köztünk.miert nem hagy már békén?meddig akar rugdosni?hogyan lehetne erősnek látszani,és teljesen túl tenni magam ezen?El van magától konkrétan ájulva,mint valami Isten.Az a jó,amit ő tesz,amit ő mond..ezt hiszi.

2022. jún. 17. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Letiltod telefonról, email címedről, közössegi oldaladról. Semmire nem válaszolsz, nem ismered meg. Nem reagálsz rá, ha mások szóba hozzák.

Épp nem volt csaja, és rád írt, hátha mehet nálad egy kört.

2022. jún. 17. 23:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Jelenleg nem is tudunk találkozni,tehát ez kizáró ok. Letiltom oké,de elkerülhetetlen hogy össze fussunk majd időn belül,mert oda jár,ahova én.Tehat fel kell fegyverkeznem.Lelkileg erősnek kell lennem.A letiltas már meg volt.
2022. jún. 17. 23:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon nehezen sikerült szabadulnom egy ilyen pasitól…nekem csak 1 módom volt megszabadulni
2022. jún. 17. 23:33
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is volt ilyen. Ráadásul osztálytársak vagyunk a mai napig.

Nehéz volt, nagyon erősnek kell lenni.

LETILTANI mindenhonnan.

Nekem utána a barátnőimen keresztül is próbálkozott, de szerencsére ők elhajtották a rákba, mert tudták milyen.

Suliban sokszor követett és próbálkozott.

Szüleim azt mondták csak akkor fog leállni, ha leaz egy barátom. És lett kb.1 év után, akkor szállt le rólam.

Csak azt tudom mondani, hogy kitartás, és amíg nem találkoztok, a legjobb ha tiltod.

2022. jún. 18. 06:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha látod átnézel rajta, mint egy senkin. Nem kell jópofizni, meg ilyenek, ennyi.
2022. jún. 18. 06:34
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
A legjobb barátnője az a fix stabil pont, azaz a testvére úgymond. Teged akkor szed elő ha a barátnő nem teszi azt, amit ő akar, így leckézteti. Es minden nővel nagyjából ezt teszi ....
2022. jún. 21. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Örülj neki, én hozzámentem egy nárcisztikushoz.

Nem lehet tőle elválni...

2022. dec. 14. 22:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Igy szórakozk ahogy akar jelenleg.

Akkor fogsz csak elhatáeolodni hamár ő akar kiszallni és kiprovokálja hogy ne akarj többet visszakúszni màr akkor se ha könyörög.

Ilyenek soha nem szakitanak hanem kiprovokálják csak de végig azt játszák hogy te aztán nagyon kellesz.

2023. okt. 27. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
*elhatàrolódni
2023. okt. 27. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!