Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye, hogy a magasabb önbizalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye, hogy a magasabb önbizalom vonzóbbá tesz?

Figyelt kérdés
Mondjuk van egy túlsúlyos férfi, nő, de nem szégyenlős, vonzónak látja saját magát ez nagyon sokat tud dobni a vonzalmon én ezt veszem észre. Inkább az a taszító, ha valaki már kis súlyfelesleg után is szégyenlős és nem látja vonzónak magát. Igenis nem minden a külső!
2022. jún. 17. 10:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

Nekem mindig sikeresen lerombolták a nők az önbizalmam, pedig nem vagyok se ronda se dagadt. Ellenkezőleg. Izmos és magas vagyok valamint jó anyagi helyzetem van, kiterjedt baráti köröm, egzisztenciám.

Ettől függetlenül ha nem úgy sikerültek a dolgok az aktuális barátnőmmel vagy kiszemelt nőkkel, akik általában vékony csinos csajok voltak, akkor teljesen elbizonytalanodtam lementem pincsikutyába. Úgy éreztem kevés vagyok nekik. A vége általában ha nem kaptam észbe ugyanaz lett, ignoráltak, elhagytak.

Mostanában jöttem rá, hogy ott rontottam el hogy nem bíztam magamban. Ezt megérzik a nők és ha még ki is mutatom akkor végem van. Szerencsére már változtattam ezen. Azóta alig bírom levakarni a nekem nem tetsző nőket :D Sajnos a nekem tetszők kevesen vannak így egyenlőre próbálkozom, de nem hagyom hogy alábbhagyjon a lelkesedésem, letörjön az önbizalmam mert az meglátszik és taszító.

2022. jún. 17. 16:13
 22/26 anonim ***** válasza:
94%
#21 akkor itt nem a nők rombolták le az önbizalmadat, hanem alapból se volt és behódoltál nekik. Az hogy papucs vagy, nem a nők hibaja.
2022. jún. 17. 16:16
 23/26 anonim ***** válasza:
46%
#22 Igen az voltam, valóban, de tévedsz mert volt önbizalmam az elején, csak menet közben leépítették a taktikázásukkal, elhidegülésükkel, passzív agresszióval stb... Tény hogy nem szabadott volna elbizonytalanodnom és magamban keresnem a hibát. Sajnos olyan nőket fogtam ki eddig akik az első gyengeségre vérszemet kaptak és ott rúgtak belém ahol tudtak.
2022. jún. 17. 16:28
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Tudod nők, empátia... Amúgy ne magadat hibáztasd, extrém jóképű haverjaim is szidják a nőket rendesen a sok szarság miatt, amit nők művelnek, csak nyilván nekik könnyű, mert van/lehet nekik 5 másik, ha úgy akarják. Úgy könnyű elviselni a nőket.

2022. jún. 17. 16:37
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

24#

Lehetne, de milyenek...

100-ból 1 ha jól néz ki és fejben sincs gond, főleg az idősebb korosztályban.

2022. jún. 17. 18:18
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
#15 akkor ha ilyen véleménnyel vagy a nőkről, remélem nem megy majd a sírás, ha neked nem jut
2022. jún. 17. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!